Survivor All Star: «Το είδα με τα μάτια μου αυτό» - Ο Στάθης Σχίζας ξεμπρόστιασε Ελευθερία και Πρίαμο

«Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Το είδα με τα μάτια μου αυτό» - Ο Στάθης Σχίζας ξεμπρόστιασε Ελευθερία και Πρίαμο

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο Πρωινό μας, παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, αφού την καθιερωμένη που κάνουν μέσω skype από τον Άγιο Δομίνικο αρνήθηκε για την κάνει λόγω της κακής ψυχολογίας που είχε. Μίλησε λοιπόν, για τα όσα βίωσε στο Survivor All Star τα οποία και τον έκαναν να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μια ατάκα της Ελευθερίας Ελευθερίου ήταν αρκετή για να του ρίξει την ψυχολογία και να θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην σύντροφό του και την κόρη του.

Στο Πρωινό μας λοιπόν, μίλησε για τα όσα του είπε η Ελευθερία αλλά και την πλεκτάνη που έστησε ο Μάριος Πρίαμος για να τον κάνει να φύγει από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Τους κοίταζε όλο το μαγαζί - Η πρώτη δημόσια έξοδος Παναγιώταρου και Σχίζα μετά τις φήμες χωρισμού!

Οι αποκαλύψεις του Σχίζα για το Survivor All Star

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο που έγινε απάνθρωπο. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

«Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”. Το είδα με τα μάτια μου αυτό. Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει “ναι ναι, του τα είπα όλα”. “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Στάθης και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε όλη του την συνέντευξη στο Πρωινό μας εδώ.