Survivor all star: «Είμαι έτοιμος και "ανάλαφρος", αν με καταλαβαίνετε!» - Η επική ατάκα του Κορομί

Τι εννοούσε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαι έτοιμος και

Εκτός από τσακωμούς, ίντριγκες (δείτε εδώ ποιοι φαγώνονται) και κλάματα στο αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star είχαμε και μια ατάκα από ένα παίκτη, η οποία ίσως και να γίνει viral.

Ο Γιώργος Κορομί, συγκεκριμένα λίγο πρίν τον στίβο μάχης αναφέρθηκε στα εντερικά του προβλήματα, αλλά αποκάλυψε και λεπτομέρειες που ίσως δεν χρειάζονταν να πει.

Η ατάκα του Κορομί στο Survivor all star

Μετά τον Σπύρο Μαρτίκα και ο Γιώργος Κόρομι είχε προβλήματα με το στομάχι του, αφού λόγω της αφαγίας, η κόκκινη ομάδα το έχει ρίξει στις καρύδες.

«Εγώ το ζέσταμά μου το έχω κάνει ήδη από τα χαράματα γιατί ξύπνησα με κάποιους πόνους στο στομάχι, καταλαβαίνετε. Είπα οκ, είπα θα πάω να τσιρίσω και να δω τη θάλασσα αλλά εκεί με έπιασε άλλο. Έφερα νίκη αλλά ήταν οριακή. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα και ανάλαφρος. Δεν με πιάνει ούτε ο Γιωρίκας. Έχει να γίνει πανικός!», είπε γελώντας ο Γιώργος Κορομί.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα

Στις καλύβες και ιδιαίτερα σε αυτή των Μπλε, υπάρχει μεγάλη ένταση (δείτε εδώ το trailer για να καταλάβετε γιατί), αλλά φαίνεται πως η ένταση αυτή δεν θα επηρεάσει τους Μαχητές στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και πρωτόγνωρος για τους διαγωνιζόμενους, καθώς αυτοί είναι που θα φτάσουν πρώτοι στους δέκα πόντους, κάτι που σας έχουμε μαρτυρήσει ήδη εδώ στο youweekly.gr.

Αυτό, όμως, που δεν σας είχαμε πει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως γνωρίζουμε ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα βγει γυναίκα και δεν θα είναι αυτή που θα περιμένετε.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που φέρνει τις λιγότερες νίκες και την περισσότερη φασαρία, αλλά η ίδια έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και αυτό φαίνεται πως το κατάλαβαν οι Διάσημοι. Επομένως, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Νικολέτα Μαυρίδη