Survivor All Star: «Έχουμε κουραστεί! Έχει βαρεθεί όλη η ομάδα να τον ακούει!» - Έξαλλη η Ρία με τον Τάκη

Με αφορμή τον χθεσινό του καυγά με την Εύη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχουμε κουραστεί! Έχει βαρεθεί όλη η ομάδα να τον ακούει!» - Έξαλλη η Ρία με τον Τάκη

Με εντάσεις ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το αποψινό 23/3 επεισόδιο του Survivor all star, με αφορμή φυσικά τα όσα κατηγόρησε χθες ο Τάκης την Εύη. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Καραγκούνιας μίλαγε στην κάμερα, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του.

Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Η εν λόγω ένταση ακολούθησε και στην καλύβα αμέσως μετά, με τον Τάκη να τσακώνεται πολύ άσχημα και με τον Ηλία Γκότση (δείτε εδώ).

Έξαλλη η Ρία με τον Τάκη

Στα γεγονότα λοιπόν αυτά έκανε αναφορά απόψε η Ρία μιλώντας στην κάμερα, με την ίδια να δηλώνει φανερά ενοχλημένη με τον συμπαίκτη της αλλά και όλη την επίθεση που δέχονται οι γυναίκες της ομάδας από εκείνον.

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη.

Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να φωνάζει και να ωρύεται! Κανένας δεν έχει την διάθεση να τον κατηγορεί. Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Απόψε, λοιπόν, μετά την χθεσινή συγκινητική εμπειρία που είχαν οι Κόκκινοι με το έπαθλο επικοινωνίας, κάποιος θα φύγει! Είτε από τους μεν, είτε από τους δε...

Οι σημερινές πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το χθεσινό μας ρεπορτάζ! Ο πιο αδύναμος κρίκος αυτής της 5αδας, σύμφωνα με την κρίση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, για την οποία το όνειρο θα τελειώσει νωρίς, αφού πότε μπήκε πότε... βγήκε!

Αν με ρωτάτε πάντως, πόνταρα στην Ελευθερίου αυτή την φορά...