Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Survivor all star: Έχασαν τη 2η ασυλία για λίγο - Η ομάδα που κέρδισε απόψε (27/3)

Μπλε ή κόκκινοι;

Survivor all star: Έχασαν τη 2η ασυλία για λίγο - Η ομάδα που κέρδισε απόψε (27/3)
Reality 27.03.2023 23:29
Από Ελένη Μήτση

Για τη 2η ασυλία και το έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν μπλε και κόκκινοι τη Δευτέρα 27/3 στο Survivor all star με τους παίκτες μετά τη μίξη, που έγινε να θέλουν διακαώς την νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Με τελικό σκορ 10/7 και όπως τα είχαμε και εμείς από το πρωί σήμερα, η ομάδα που εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη ήταν αυτή των κόκκινων, αφού νωρίτερα οι μπλε είχαν ένα έντονο περιστατικό (δείτε το εδώ).

Η ομάδα που κέρδισε τη 2η ασυλία (27/3) στο Survivor all star

Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή Γκότση & Πιλίδη

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση του και του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star, καθώς - εμείς σας τα είχαμε πει - αλλά και μέσα από το trailer της Δευτέρας 27/3 έγινε γνωστό, πως οι δύο παίκτες παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού.

Έτσι και έγινε, αφού με το που ξεκίνησε το σημερινό (27/3) επεισόδιο είδαμε το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε μπλε και κόκκινους,λίγο πριν πέσουν στο στίβο μάχης, πως οι δύο μαχητές δε θα αγωνιστούν για τη 2η ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Ο λόγος; Παραβίασαν κανόνες, που έχει θέση η παραγωγή. Ο παρουσιαστής μάλιστα ξεκαθάρισε, πως ο καθένας έπεσε σε διαφορετικά σφάλματα και πως η παραγωγή τα εξετάζει και αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον τους στο ριάλιτι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: Με πλαστική παντόφλα & πολύ μαυρισμένη - Επέστρεψε η Νικολέτα Μαυρίδη στην Ελλάδα

Σάλος στο twitter με το Survivor All Star: «Τρία βύσματα, μία φωτογραφία» - Στο στόχαστρο και ο Γιώργος Λιανός

Share