Survivor All Star spoiler 29/3: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Θα χαρούν άραγε οι Μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 29/3: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

H 12η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ήταν άκρως αποκαλυπτική και ανατρεπτική και θα ολοκληρωθεί αύριο, Πέμπτη 30/3, με μια ακόμη αποχώρηση!

Οι αγώνες ασυλίας για τους Μπλε δεν πήγαν καθόλου καλά αφού έκαναν 3/3 ήττες και έχουν 4 προτεινόμενους προς αποχώρηση! Πρώτα ψηφίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη!

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, στο αυριανό επεισόδιο το όνομα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός θα είναι της Ελένης Χαμπέρη! (δείτε εδώ βίντεο που κυκλοφόρησε και την δείχνει να τρώει στο δάσος μερίδες από φαγητό delivery).

Survivor All Star spoiler 30/3: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Σπύρο Μαρτίκα εξαιτίας της Μαριαλένας

Όπως είναι λογικό μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor All Star, νέες κόντρες έχουν ξεσπάσει, ενώ χαρακτήρες έχουν αλλάξει 180 μοίρες. Ήδη ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφεραν να γίνουν οι πιο μισητοί παίκτες αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι και τα tweets μιλάνε από μόνα τους.

Κυρίως η Μαριαλένα λόγω της συμπεριφοράς της, ειδικά στο χθεσινό 28/3 επεισόδιο που πίεσε τον Νίκο Μπάρτζη να παίξει στο αγώνισμα ενώ φοβόταν για τα πόδια του που έχει και πρόβλημα (δείτε εδώ το απόσπασμα) έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια από τους χρήστες.

Τον Νίκο υπερασπίστηκε στο συμβούλιο του νησιού χθες και ο Σπύρος Μαρτίκας, πετώντας την φράση "όσο μπόι της λείπει τόσο γλώσσα έχεις". Εκείνη ωστόσο δεν ήταν μπροστά - καθώς είχε πυρετό και έλειπε - με τον Σάκη Κατσούλη να το ακούει χωρίς να αντιδράσει.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, μπορεί εκείνη την στιγμή να μην αντέδρασε, ωστόσο, σκεπτόμενοι τι θα κάνουν για να "επιτεθούν" στον Σπύρο Μαρτίκα, θα του ζητήσει τα... ρέστα.

Συγκεκριμένα, στο αυριανό 30/3 επεισόδιο ο Σάκης θα πει στον Σπύρο να ζητήσει συγγνώμη από τον Μαριαλένα, κάτι που δεν θα συμβεί, αφού όπως θα πει, είναι μια φράση που θα έλεγε και σε άντρα.

Το περιστατικό σχολίασαν στην εκπομπή, με το πάνελ να λέει πως όλες αυτές οι αντιδράσεις τους δεν θα τους οδηγήσουν σε καλό.