Survivor All Star: «Στο παρελθόν...» - Η αποκάλυψη Πρίαμου και Ελευθερίου για τη σχέση τους

Τα είπαν όλα στον Ατζούν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Στο παρελθόν...» - Η αποκάλυψη Πρίαμου και Ελευθερίου για τη σχέση τους

Αμέσως μετά τον αγώνα επάθλου στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του Survivor all star (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε), Μπλε και Κόκκινοι πήγαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συναντήσουν τον Ατζούν για ένα ακόμα παιχνίδι δημοπρασίας.

Όλοι λοιπόν οι παίκτες έπρεπε να απομνημονεύσουν με την σειρά του πίνακα δέκα συγκεκριμένα ονόματα ορισμένων πόλεων, ενώ ταυτόχρονα ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πικάντικες ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Όποιος παίκτης θυμόταν τις περισσότερες πόλεις, τότε θα κέρδιζε και τα περισσότερα χρήματα για την δημοπρασία με φαγητά που θα ακολουθούσε αμέσως μετά.

Όταν όμως ήρθε η σειρά του Μάριου και της Ελευθερίου, έγινε το... έλα να δεις, μιας και φυσικά ο Ατζούν ρώτησε ο ένας τον άλλον για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η αποκάλυψη Πρίαμου - Ελευθερίου για τις μεταξύ τους σχέσεις

«Είμαστε μια χαρά με την Ελευθερία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Προσπαθείς τώρα να με συγχίσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι είμαστε κοντά» ανέφερε από πλευράς του ο Μάριος Πρίαμος με τον ίδιο να φαίνεται πως είναι αμήχανος.

«Πολύ καλά απάντησε, του το δίνω! Εντάξει... Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γενικά στη ζωή μου αυτοσαρκάζεσαι, γιατί πρέπει, για να προχωράς παρακάτω και να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Θέλει χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν, όχι πια», απάντησε με την σειρά της η Ελευθερία.

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά (δείτε εδώ) ενώ αποκαλύφθηκε και ένας γάμος (δείτε εδώ).