MasterChef 7: «Αν και δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος...» - Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Κατσέ μετά την αποχώρησή της

Πέταξε τα "καρφιά" της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Αν και δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος...» - Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Κατσέ μετά την αποχώρησή της

Το βράδυ της Τρίτης 11/4 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη αποχώρηση από το MasterChef 7 πριν σταματήσουν τα επεισόδια λόγω Πάσχα. Η παίκτρια που αποχώρησε, λοιπόν, είναι η Στέλλα Κατσέ, η οποία διαθέτει μία πολύ έντονη προσωπικότητα, που πολλές φορές την έφερε στο επίκεντρο του σχολιασμού και των συμπαικτών της, αλλά και των τηλεθεατών (δείτε εδώ τον σάλο που ξέσπασε με την φράση της).

Η ίδια, λοιπόν, την Τετάρτη 12/4, ώρες αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Breakfast at Star (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον Αλέξανδρο), προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά την οποία ευχαριστούσε όσους την στήριξαν και απαντούσε σε όσους την αδίκησαν και προσπάθησαν να την "ρίξουν" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Κατσέ μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 7

«Ακόμη ένα συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του, γεμάτο έντονες εμπειρίες. Γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την πραγωγή του @masterchefgr που μου έδωσε αυτήν την ευκαρία και το @starchanneltv . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε έναν κριτή ξεχωριστά,@scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον @alexandros_charalabopoulos για τις γνώσεις που μου μετέδωσε. Είχα χρόνια να γνωρίσω έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο και επαγγελματία!

Και τώρα στο ζουμί.

Οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας την πόλωση. Ειναι ίδιον μας να παίρνουμε το μέρος κάποιου.

Γι αυτό σέβομαι τις γνώμες όλων, αλλά προτιμώ να μην τις δίνω σημασία, λόγω της υποκειμενικότητας της κρίσης του καθενός.

Μ αφήνουν ανενόχλητη. Αν και δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος , το να ζω καλά και ανενόχλητη από τις γνώμες του κόσμου, είναι η θετική απάντηση σε όλους τους επικριτές μου.

Μα το πιο μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει σε όσους με στηρίξατε και θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Στέλλα Κατσέ MasterChef 7 ανάρτηση
Instagram / Στέλλα Κατσέ