Survivor All Star highlights 18/4: Σπαραγμός και μαλλιοτράβηγμα - Κινδυνεύει με αποχώρηση και ο...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 18/4: Σπαραγμός και μαλλιοτράβηγμα - Κινδυνεύει με αποχώρηση και ο...

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 18/4 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων, είδαμε να ψηφίζεται ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση λίγο πριν από την Ένωση των ομάδων, αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Τα 18/4 highlights του Survivor All Star

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος - «Δεν είναι απλό, προσπαθώ να κρύψω...»

Τη Δευτέρα 17/4 είδαμε να βγαίνει στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης με την ομάδα να τον βάζει στη θέση αυτή τονίζοντας, πως δεν πρόκειται για αγωνιστικούς λόγους!

Ακόμα και ο καλός φίλος του αγρότη, Ηλίας Μπόγδανος παραδέχτηκε, πως του έριξε ψήφο παρά το γεγονός, πως στην έξω ζωή κάνουν πάρα πολύ καλή παρέα.

Την Τρίτη 18/4 ο Μπόγδανος ήταν φανερά πεσμένος, αφού τον είδαμε να ''σπάει'' στην προσωπική του συνέντευξη εξηγώντας, πως δεν αναγνωρίζει το Νίκο, που ήξερε... ο οποίος έχει αλλοιωθεί μέσα στο ριάλιτι!

«Δε δέχεται να μιλήσει σε εμένα, που έχουμε περάσει δύο χρόνια πάρα πολλά μαζί, με πικραίνει, είναι αυτό, που προσπαθώ να κρύψω, για να μην το δουν οι άλλοι και πέσουν...Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός ο Νίκος, που ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε επίσης: Παίρνει το δρόμο της επιστροφής - Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο 20/4

«Ήταν στα ύψη!» - Το άβολο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με το όνειρο που είδε

Φανερά σκασμένους είδαμε τους διάσημους, και όταν λέμε σκασμένους εννοούμε από το πολύ φαγητό, μιας και η (17/4) νίκη, τους έφερε ένα πλούσιο και πολύ χορταστικό πασχαλινό τραπέζι!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συγκεκριμένα έφαγε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έκτακτα από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι του συνέβη). Σε συνέχεια, μάθαμε πως ο ύπνος του ήταν πολύ δύσκολος, αφού είχε βαρύνει...παράλληλα όμως είχε την τύχη να δει πολύ ωραία όνειρα, όπως αποκάλυψε!

«Είδαμε πολλά όνειρα...σαν το βόα ξάπλωσα, που έχει το θήραμα μέσα στο στομάχι του και προσπαθεί να το χωνέψει, το πρωί σηκώθηκα πολύ όμορφα, γιατί είδα και πολύ ωραία όνειρα, μετά το πολύ κρέας, ξέρεις όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: Θα φάνε και θα χορτάσουν! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 19/4

Νικητές με 6 πόντους διαφορά - Η ομάδα που κέρδισε

Το Youweekly.gr έχει φροντίσει να σας ενημερώσει από νωρίς για την ομάδα, που τα πήγε καλύτερα κάτι, που επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά εκ του αποτελέσματος! Νικητές; Οι κόκκινοι με μεγάλη διαφορά...μιας και το 10/4 λέει πολλά!

«Μετά από τόσο καιρό απραξίας» - Τα πικάντικα όνειρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με δική του ομολογία αποτελεί έναν πολύ καλό παίκτη ριάλιτι και θυμίζει λιγότερο σε εκείνον τον πολύ μαχητικό τύπο, που είχαμε γνωρίσει στο πρώτο Survivor.

Για το λόγο αυτό δε διστάζει να εκτίθεται στην κάμερα μέσα από τις δηλώσεις του, κάτι που έκανε ξανά την Τρίτη 18/4 αποκαλύπτοντας πιο πικάντικες σκέψεις του και συγκεκριμένα τα όνειρα, που είδε τη Δευτέρα 17/4.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Ήταν στα ύψη!» - Το άβολο σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου με το όνειρο που είδε

Πιο αναλυτικά, το έπαθλο φαγητού, που είχε φάει ο παίκτης τον ανέβασε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα το σώμα και οι ορμόνες του να ξυπνήσουν, όπως τόνισε βλέποντας μετά από πολύ καιρό όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου.

«Το πρωί αισθανόμουν σαν το βόα, που έχει φάει το θήραμα...δεν έχω νιώσει ξανά άλλοτε στη ζωή μου! Το θέμα ποιο είναι; Από το πολύ κρέας οι ορμόνες ξανά λειτούργησαν, οπότε πέφτοντας για ύπνο είδα πάρα πολύ ωραία όνειρα πρώτη φορά μετά από 3,5 - 4 μήνες, που βρισκόμαστε εδώ!

Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου και χάρηκα πάρα πολύ για αυτό...επιτέλους και ας είναι και ύπνος, είδα κάτι να κάνω, μετά από τόσο καιρό απραξίας! Στον ύπνο μου; Στον ύπνο μου, δεν πειράζει ο καθένας, όπου μπορεί», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εμένα θα μου μιλάς με σεβασμό! Μη μου...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Μαριαλένα & Σταυρούλα

Λίγο η πείνα, λίγο τα νεύρα και λίγο οι κακουχίες και βλέπουμε συχνά τα αίματα να ανάβουν για πλάκα ανάμεσα στους παίκτες, που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που επιβεβαιώθηκε ξανά την Τρίτη 18/4.

Στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας λοιπόν, έπαιξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη Ρία Κολοβού, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη, κάτι που η πρώτη δε θεώρησε δίκαιο...

Αντί να τσακωθούν τα δύο κορίτσια μεταξύ τους, στη μέση μπήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τη συμπαίκτρια της, κάτι που εν τέλει έφερε έναν έντονο τσακωμό!

Ανατροπή με το δεύτερο αγώνισμα

Εν τέλει με σκορ 5-3 θα πάνε λίγο πιο χορτάτοι στο συμβούλιο του νησιού οι μαχητές, οι οποίοι νίκησαν και είχαν τη χαρά να φάνε μετά από καιρό, με την πείνα τους να είχε μεγαλώσει πολύ!

Βγήκε στον τάκο λίγο πριν την ένωση - Ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το φαγητό πήγε στους μαχητές και η ασυλία στους διάσημους, με αποτέλεσμα οι μπλε πηγαίνουν ένας ένας στην κάλπη και να ψηφίζουν ένα συμπαίκτη του ως υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με μικρή διαφορά και μάλιστα, όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr στον τάκο λίγο πριν από το πάρτι της ένωσης βγήκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη στεναχώρια του!