Survivor all star: Μπήκαν να τους χωρίσουν - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια με Αγόρου & Μπόγδανο

«Άστα σε εμένα ρε παλικαρά..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Μπήκαν να τους χωρίσουν - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια με Αγόρου & Μπόγδανο

Ο κακός χαμός είδαμε να γίνεται την Πέμπτη 20/4 κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Survivor all star με τους μπλε να αρπάζονται με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δε μπορεί να δεχτεί σχόλια από τους αντιπάλους όταν χάνει.

Για αρχή είδαμε τον Αγόρου να φέρνει πόντο στην ομάδα του και στη συνέχεια να παίζει ο Τάκης και να χάνει. Και σα να μη έφτανε αυτό άκουσε τον Νικόλα να φωνάζει το γνωστό ''Τελείωσε το'' και τότε ήταν, που τα πήρε.

Η ένταση του Τάκη Καραγκούνια με Αγόρου & Μπόγδανο στο Survivor all star

Στη μέση λοιπόν μπήκαν να χωρίσουν οι υπόλοιποι παίκτες όχι μόνο Αγόρου και Καραγκούνια, αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο, που μπήκε στον τσακωμό και φώναζε στο μισθοφόρο να μην τον ακουμπάει (δείτε εδώ την ένταση του Τάκη με το Βασάλο νωρίτερα)..

Ποιοι κερδίζουν απόψε - Ποιος αποχωρεί

Μετά τον συγκλονιστικό χθεσινοβραδινό αγώνα Τουρκίας και Ελλάδας (δείτε εδώ τι συνέβη), η σημερινή μέρα 20/4 βρίσκει τους παίκτες του Survivor All Star στα... παλιά, καλά, συνηθισμένα. Οι Κόκκινοι στην παραλία των Κόκκινων, οι Μπλε στην παραλία των Μπλε και οι αντιπάθειες στην θέση τους... Δεν μπορούν όλοι να ταιριάζουν με όλους!

Στο αποψινό επεισόδιο κατά την διάρκεια του στίβου μάχης, όπου όλοι θα αγωνιστούν σκληρά για το έπαθλο φαγητού θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να πλακώνεται άσχημα με τον Τάκη Καραγκούνια και την παραγωγή να διακόπτει για λίγο την ροή του παιχνιδιού. Ωστόσο, αφού ηρεμήσουν τα πνεύματα όλοι θα γυρίσουν στις θέσεις τους και θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Αυτή η εβδομάδα - ή καλύτερα, ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα - μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν έχει πάει καθόλου καλά για την μπλε ομάδα. Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη έχασαν τις δυο ασυλίες με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο Μπάρτζης και Ασημακόπουλος αντίστοιχα ενώ και για σήμερα οι πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο τους θέλει πάλι χαμένους!

Οι Κόκκινοι θα επικρατήσουν ξανά στον στίβο μάχης παρά την ένταση που θα σημειωθεί. Βέβαια, δεν θα είναι όλα ρόδινα ούτε για την δική τους πλευρά, αφού όπως μας μετέφερε επίσης ο άνθρωπός μας, απόψε θα χάσουν παίκτη τους!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τους δυο που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη!

Απόψε θα φύγει Κόκκινος!

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη από εχθές το μεσημέρι, Παναγιώτης!