J2US: «Ξεκουράστηκες;» - Η όλο νόημα ερώτηση του Κοκλώνη μετά την απόδραση Βανδή & Μπισμπίκη το Πάσχα

Η απάντησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Ξεκουράστηκες;» - Η όλο νόημα ερώτηση του Κοκλώνη μετά την απόδραση Βανδή & Μπισμπίκη το Πάσχα

Το Σάββατο 22/4 επέστρεψε το Just the 2 of us μετά το επεισόδιο, που δεν προβλήθηκε λόγω του Πάσχα και των εορτών με τους συμμετέχοντες, τους κριτές αλλά και το Νίκο Κοκλώνη να έχουν μεγάλη χαρά για την έναρξη των lives.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε την κριτική επιτροπή και μάλιστα η προσοχή του επικεντρώθηκε στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε φύγει για το Πάσχα στην Ιταλία με το Βασίλη Μπισμπίκη...με τις ερωτήσεις να εστιάζουν στο αν ξεκουράστηκε στον προορισμό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους).

Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη στη Δέσποινα Βανδή στο J2US

«Πάρα πολύ όμορφα πέρασα», είπε η Δέσποινα Βανδή

«Ξεκουράστηκες;», τη ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης με τη Βανδή να απαντάει: «Λιγουλάκι».

Οι δηλώσεις Βανδή και Μπισμπίκη κατά την επιστροφή τους από την Ιταλία

Το βράδυ της Τρίτης 18/4 Βανδή και Μπισμπίκης επέστρεψαν από το ταξίδι τους και η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τους εντοπίσει και να αποσπάσει μερικές δηλώσεις τους, ωστόσο εκείνοι δεν είχαν την διάθεση να μιλήσουν μετά από την πτήση τους και έτσι η τραγουδίστρια ευγενικά εξήγησε πως δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

Πέρα, από το βίντεο κατά την έξοδό τους, βέβαια, από το αεροδρόμιο, υπάρχει και ένα ακόμα, το οποίο τους δείχνει στο business lounge που βρισκόντουσαν πριν μπουν στο αεροπλάνο, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι και να μετακινούνται από μέρος σε μέρος ο ένας πίσω από τον άλλο.

«Παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Ούτε ένα ζεϊμπέκικο δεν χόρεψε», είπε τότε γελώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.