Χαμός στην νέα καλύβα των παικτών του Survivor all star - Οι πρώτες αντιδράσεις

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαμός στην νέα καλύβα των παικτών του Survivor all star - Οι πρώτες αντιδράσεις

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει το νέοπ επεισόδιο (24/4) του Survivor all star και τα ευτράπελα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή. Από απόψε οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα ζουν κάτω από την ίδια καλύβα και θα αναγκαστούν να συνυπάρχουν με ανθρώπους, που δεν συμπαθούν καθόλου.

Μπορεί στο χθεσινοβραδινό πάρτυ ένωσης (δείτε εδώ στιγμιότυπα) να πέρασαν ωραία και οι δύο ομάδες, αλλά με το που πάτησαν το πόδι τους στην νέα του κατοικία, ξεκίνησαν οι γκρίνιες και τα νεύρα.

Οι πρώτες αντιδράσςεις των διαγωνιζόμενων του Survivor all star με την ένωση τους

Οι δύο ομάδες μπορεί να είναι κάτω από την ίδια στέγη (καλύβας), αλλά χώρισαν την περιοχή τους.

Οι δύο παίκτες του Survivor all star που δεν άντεξαν πάνω από 5 λεπτά, με τους νέους συγκάτοικους τους, είναι η Μαριαλένα με τον αγαπημένο της, Σάκη. Οι δυό τους έφυγαν απευθείας στην παραλία.

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Και είναι γεγονός! Απόψε 24/4 οι τηλεθεατές του Survivor All Star θα παρακολουθήσουν τον πρώτη αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας μετά την ένωση των παικτών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/4 (δείτε εδώ ποιος βγήκε νικητής στο τραγούδι).

Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα κατά κύριο λόγο «βάφτηκε» κόκκινοι αφού οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες πέρα από μία! Αυτή η εβδομάδα πως θα τσουλήσει άραγε;

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η «πρεμιέρα» της εβδομάδας αυτής θα έχει θετικό πρόσημο ακόμα μια φορά για τους Κόκκινους, αφού εκείνοι είναι που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στον συγκεκριμένο στίβο μάχης και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Εκεί, βέβαια, ο Τάκης και η Μαριαλένα από τους Κόκκινους θα πάρουν όλα τα φώτα πάνω τους αφού θα αποκαλύψουν κάτι για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που θα φέρει τα πάνω κάτω...