Survivor All Star highlights 24/4: Εκτάκτως εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Κινδυνεύει με αποχώρηση ο...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 24/4: Εκτάκτως εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Κινδυνεύει με αποχώρηση ο...

Το πρώτο επεισόδιο Survivor All Star μετά το party της ένωσης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 24/4. Οι ίντριγκες και οι τσακωμοί ξεκίνησαν από το καλησπέρα στην καλύβα που στεγάζονται και οι δυο ομάδες.

Αναλυτικά τα 24/4 highlights του Survivor All Star

Χαμός στην νέα καλύβα των παικτών του Survivor all star - Οι πρώτες αντιδράσεις

Tα ευτράπελα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή. Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα ζουν κάτω από την ίδια καλύβα και θα αναγκαστούν να συνυπάρχουν με ανθρώπους, που δεν συμπαθούν καθόλου.

Μπορεί στο πάρτυ ένωσης (δείτε εδώ στιγμιότυπα) να πέρασαν ωραία και οι δύο ομάδες, αλλά με το που πάτησαν το πόδι τους στην νέα του κατοικία, ξεκίνησαν οι γκρίνιες και τα νεύρα.

Οι δύο ομάδες μπορεί να είναι κάτω από την ίδια στέγη (καλύβας), αλλά χώρισαν την περιοχή τους.

Οι δύο παίκτες του Survivor all star που δεν άντεξαν πάνω από 5 λεπτά, με τους νέους συγκάτοικους τους, είναι η Μαριαλένα με τον αγαπημένο της, Σάκη. Οι δυό τους έφυγαν απευθείας στην παραλία.

«Δεν είμαι μαριονέτα του!» - Ξεκίνησαν οι σπόντες μεταξύ Μαρτίκα & Καραγκούνια

Η συγκεκριμένη καλύβα, δεν εξηγείται αλλιώς έχει κακό vibe όπως είπε η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή, διότι δεν θα πάνε και τόσο καλά τα πράγματα.

Οι πρώτοι παίκτες του Survivor all star έχουν ήδη αποστασιοποιηθεί, καθώς στην καλύβα, ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια άρχισαν οι σπόντες και τα "καρφιά" ειδικά από την μεριά του φαρμακοποιού.

Εκτός αγώνα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η ανακοίνωση του Λιανού

Μαχητές και Διάσημοι, έτοιμοι να διεκδικήσουν έναν πόντο ο καθένας για την τελική ασυλία, ώστε να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο από την ομάδα τους. Βέβαια, μετά τον σχολιασμό της ένωσης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα είναι μαζί τους.

Ο λόγος που η Μαριαλένα και ο Νικόλας Αγόρου απουσίαζαν από τον (24/4) στίβο μάχης είναι φυσικά η... αδιαθεσία!

Ο αγώνας όλων των εποχών στο Survivor all star - Γιώργος Λιανός εναντίον Στέλιου Ρόκκου

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μια έκπληξη στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο Στέλιος Ρόκκος, δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο μόνο για το πάρτυ ένωσης των παικτών, αλλά έπρεπε να αγωνιστεί κιόλας.

Έτσι και έκανε, παρά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του (δείτε εδώ τι είχε) αγωνίστηκε και δεν ήθελε να του χαρίσουν πόντους. Μάλιστα ήθελε να κάνει και πιο δύσκολη την διαδικασία του αγωνίσματος, κάτι που απέφυγε πλαγίως ο Γιώργος Λιανός.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Με σκόρ 10 - 3, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από σήμερα νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα των Διασήμων κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

«Ζητάμε fair play» - Πρήστηκε το μάτι του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος βγήκε εκτός εαυτού, διότι προέκυψε ένα περιστατικό με το μάτι του.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Ηλία Μπόγδανος εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο πρώτος σταμάτησε την προσπάθεια, αφού είχε μπει αρκετή ποσότητα άμμου, στους φακούς επαφής του και δεν μπορούσε να δει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να νευριάσει ο τραγουδιστής και να μην μπορεί να βρει το δίκιο του.

Αμέσως, τόσο οι συμπαίκτες, όσο και οι γιατροί της παραγωγής του ΣΚΑΙ πήγαν να βοηθήσουν τον Ηλία και να ξεπλύνει το πρόσωπο του και να αφαιρέσει τους φακούς επαφής.

«Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα. Σταματάω εγώ που ο Σάκης χτύπησε και μου λένε: μη σταματήσεις. Αφού δεν βλέπω, τι να κάνω; Να παίξω; Να παίξω, να χάσω, να τον δώσω τον πόντο. Δεν το λέω σε κάποιον συγκεκριμένα. Άκουγα: συνέχισε, συνέχισε!», έλεγε με νεύρα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, στον τάκο βγήκε... ο Σπύρος Μαρτίκας!