Survivor All Star: «Τα έχει πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια, τους τάζει...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξεσκεπάζει τον Βασάλο

Δεν κρατήθηκε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τα έχει πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια, τους τάζει...» -

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος, λίγο πριν από το party της ένωσης του Survivor All Star, βρέθηκε εκτός παιχνιδιού. Το ριάλιτι αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που δεν του ταίριαξε και δεν πέρασε καθόλου καλά, όπως έχει εξηγήσει, κι αυτό γιατί δεν άντεχε όλη αυτή την ίντριγκα και τα ψέματα που έβλεπε να ακούγονται και να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του.

Υπάρχουν, μάλιστα, κάποιοι παίκτες οι οποίοι είναι πιο ψηλά στην "κατάταξή" του με τα πρόσωπα που άλλα έκαναν και άλλα έδειχναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες και στον αέρα μίλησε για δύο από αυτά (δείτε εδώ το όνομα που αποκάλυψε πως βρίσκεται πίσω από το χαρτάκι της αποβολής του Ηλία Γκότση). Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ιδιαίτερα για τον δεύτερο "έχει πολλά ράμματα για την γούνα του".

Τα "καρφιά" του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για τον Βασάλο στο Survivor All Star

«Υπάρχει τόση τοξικότητα που μπαίνει μέσα σου. Ο Τάκης είναι ο πιο τοξικός», είπε αρχικά και εξήγησε στη συνέχεια: «Έχω πέσει από τα σύννεφα για τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο», διότι μπροστά του το "έπαιζαν" φίλοι και πίσω του τον "έκραζαν".

Όμως με τον Βασάλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως Μάνθο Φουστάνο, φαίνεται να είναι πιο τσαντισμένος κι αυτό γιατί δεν ψηφίζεται ποτέ από τους συμπαίκτες του, καθώς: «Τα έχει πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια. Υπάρχουν παίκτες που τάζουν. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από αυτούς. Τους λέει "θα πάμε διακοπές εκεί...". Το έκανε και παλιά, αλλά μετά το παιχνίδι δεν είχε καν επικοινωνία», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Είναι συμπαθής και αρκετά διπλωμάτης. Δεν τον ψηφίζουν για να μην τους κράξει το κοινό του».

Διαβάστε επίσης: Πάλι ισοψηφία - Όχι ένας, αλλά δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση