Γενέθλια στην ομάδα των "Διασήμων" - Το παράπονο του παίκτη στο Survivor all star

Ποιος ή ποια;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γενέθλια στην ομάδα των

Το αποψινό (26/4) επεισόδιο του Survivor all star είναι εδώ και μερικά λεπτά στον αέρα του ΣΚΑΙ και ξεκίνησαν τα παράπονα και οι δύσκολες καλημέρες στην καλύβα των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Μετά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία των "Διασήμων" που ψηφίστηκαν δύο συμπαίκτες τους, ο Γιώργος Κορομί και η Εύη Σαλταφερίδου (δείτε εδώ ότι έγινε χθες) το κλίμα έχει βαύνει.

Βέβαια, ο Κόρο όμως, είχε και κάτι να πιαστεί και να το ξεχάσει, διότι σήμερα ο παίκτης έχει γενέθλια. Παράπονο για τον ίδιο, καθώς δεν σκεφτόταν ότι θα είναι γενέθλια και θα ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το παράπονο του Γιώργου Κορομί στο Survivor all star

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Έτσι ξύπνησα σήμερα και με το που άνοιξα τα μάτια μου και άκουσα το τραγούδι των γενεθλίων μου. Ποιός έχει γενέθλια σήμερα; Εγώ! Και... Υποψήφιος! Παρόλα αυτά και υποψήφιος και πήρα τα σκάγια. Δώρο γενεθλίων...», είπε ο Γιώργος Κορομί.

«Σίγουρα δεν φοβόμαστε να βγαίνουμε υποψήφιοι για αυτό και γίνονται ανοιχτές συζητήσεις στην ομάδα. Ούτε μαγειρέματα, ούτε τίποτα! Έτσι και έγινε. Για αυτό είχαμε δύο υποψηφίους χθες», συνέχισε.

Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε 26/4 στο Survivor All Star

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star θα βγει στον αέρα το βράδυ της Τετάρτης 26/4 και όπως πολύ καλά είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ) θα γίνει μεγάλος χαμός, αφού ένας ένας θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τώρα που μένουν όλοι σε μία καλύβα φαίνεται πολύ πιο εύκολα ποιος έχει μπει ανάμεσά τους και τα έχει "ανακατέψει" όλα.

Και, όπως είναι λογικό, οποιαδήποτε ένταση υπάρχει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, κορυφώνεται όταν η μία από τις δύο ομάδες χάνει στον στίβο μάχης και γυρνάει στο "σπίτι" τους με άδειο στομάχι, έχοντας να σκεφτεί ποιον θα πρωτοβγάλει στον τάκο. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για άλλη μία φορά ποιος θα φέρει τελικά τη νίκη και θα κοιμηθεί ήσυχος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αφού μπουν στη νέα πίστα, εκείνοι που θα νιώσουν πιο άνετα και θα φτάσουν τους δέκα πόντους πρώτοι και με διαφορά θα είναι οι Μπλε, η οποίοι πήραν μάλλον τα πάνω τους και δεν θέλουν να φτάσουν στην δυσμενή θέση που είχαν βρεθεί στο παρελθόν με τις σερί ήττες ξανά....

Ξέρουμε όμως και ποιος θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κόρο και τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο... διαβάστε εδώ!