Survivor all star: «Γιατί προστατεύουν τον Βασάλο;» - Το όλο νόημα σχόλιο της Στέλλας

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Γιατί προστατεύουν τον Βασάλο;» - Το όλο νόημα σχόλιο της Στέλλας

Στο αποψινό (26/4) επεισόδιο του Survivor all star μετά την ανακοίνωση των στατιστικών στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, η Στέλλα Ανδρεάδου έχει προβληματιστεί πάρα πολύ με τις προηγούμενες ψηφοφορίες, καθώς ο Γιώργος Κορομί ήταν έκπληξη για την ίδια που ψηφίστηκε από την ομάδα του, διότι έφερνε και φέρνει πολλές νίκες σε όποια ομάδα και να είναι.

Στο προσωπικό της κιού, ανέφερε τον προβληματισμό που έχει σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που παρά την πρότελευταία θέση στα στατιστικά, δεν έχει ψηφιστεί σχεδόν ποτέ, σε όποια ομάδα και να είναι.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Τα έχει πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια, τους τάζει...» - "Κόλαφος" ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξεσκεπάζει τον Βασάλο

Η περιέργεια της Στέλλας για τον Βασάλο στο Survivor all star

«Έντονο το Συμβούλιο χθες, εμείς θεατές, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Έβγαλαν δύο υποψήφιους, δυστυχώς για αυτούς. Την Εύη την περίμενα, ο Κόρο ήταν έκπληξη για μένα.

«Όσον αφορά στα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος, που είναι προτελευταίος, προστατεύεται από την ομάδα κι αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί ο Κωνσταντίνος προστατεύεται τόσο καιρό και από τις δύο ομάδες; Και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους;», είπε αρχικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Μήπως η Κόκκινη Ομάδα προστατεύει τον Κωνσταντίνο, γιατί φοβάται να βγει μαζί του στον τάκο; Μήπως φοβάται την αντίδρασή του και ότι το κοινό του θα εναντιωθεί σε όποιον τον ψηφίσει;.

Τώρα που βγήκαν τα στατιστικά και ξέρουμε πάνω-κάτω πού βρίσκεται ο καθένας, σε περίπτωση που η Κόκκινη Ομάδα χάσει την ασυλία, είμαι πολύ περίεργη να δω πώς θα κινηθούν», τόνισε η γυμνάστρια.

Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε 26/4 στο Survivor All Star

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star θα βγει στον αέρα το βράδυ της Τετάρτης 26/4 και όπως πολύ καλά είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ) θα γίνει μεγάλος χαμός, αφού ένας ένας θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τώρα που μένουν όλοι σε μία καλύβα φαίνεται πολύ πιο εύκολα ποιος έχει μπει ανάμεσά τους και τα έχει "ανακατέψει" όλα.

Και, όπως είναι λογικό, οποιαδήποτε ένταση υπάρχει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, κορυφώνεται όταν η μία από τις δύο ομάδες χάνει στον στίβο μάχης και γυρνάει στο "σπίτι" τους με άδειο στομάχι, έχοντας να σκεφτεί ποιον θα πρωτοβγάλει στον τάκο. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για άλλη μία φορά ποιος θα φέρει τελικά τη νίκη και θα κοιμηθεί ήσυχος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αφού μπουν στη νέα πίστα, εκείνοι που θα νιώσουν πιο άνετα και θα φτάσουν τους δέκα πόντους πρώτοι και με διαφορά θα είναι οι Μπλε, η οποίοι πήραν μάλλον τα πάνω τους και δεν θέλουν να φτάσουν στην δυσμενή θέση που είχαν βρεθεί στο παρελθόν με τις σερί ήττες ξανά....

Ξέρουμε όμως και ποιος θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κόρο και τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο... διαβάστε εδώ!