Survivor all star: «Ας έβγαινα μόνη μου!» - Η αναφορά της Σαλταφερίδου στον Κόρο

«Πιο παλιά, σε άλλη ομάδα που ήμουν, επειδή είχα την άνεση να μιλήσω, ίσως να έλεγα "τι θα ψηφίσετε;"»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ας έβγαινα μόνη μου!» - Η αναφορά της Σαλταφερίδου στον Κόρο

Η χθεσινοβραδινή (25/4) ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού του Survivor all star έκατσε βαριά στην ομάδα των "Διασήμων", διότι εκτός το ότι χρειάστηκε να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους, αλλά στο τέλος βγήκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Λίγη ώρα από την έναρξη του αποψινού επεισοδίου για το ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η Έύη Σαλταφερίδου, ως υποψήφια μίλησε για ταόσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού, αλλά και για τον Γιώργο Κορομί, που έχει γενέθλια σήμερα.

Τα λόγια της Σαλταφερίδου για τον Κόρο στο Survivor all star

«Χθες το βράδυ έπρεπε να ψηφίσουμε ποιος παίκτης θα είναι υποψήφιος, καταφέραμε πάλι και βγάλαμε δύο παίκτες, εμένα και τον Γιώργο. Πιο παλιά, σε άλλη ομάδα που ήμουν, επειδή είχα την άνεση να μιλήσω, ίσως να έλεγα "τι θα ψηφίσετε;" για να μη βγούμε κι οι δύο. Χαζομάρα είναι. Ας έβγαινα μόνη μου. Να μη βγάλουμε δυο άτομα», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Τώρα θεωρούσα λίγο χαζό να γίνει, δηλαδή αυτό που είπε ο Σπύρος να κάτσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι θα ψηφίσουμε. Θα ήταν άδικο για τον άλλο, αφού οι μισοί θεωρούσαν ότι έπρεπε να βγω εγώ κι οι άλλοι μισοί ότι έπρεπε να βγει ο Γιώργος. Θα ήταν άδικο να πούμε "ας βγει ο Γιώργος".

Δεν ξέρω, είναι πολύ άβολο αυτό που είπε ο Σπύρος, δεν ξέρω αν θα γινόταν. Σαφώς δεν είναι ωραίο που βγήκαν δύο άτομα, αντί να βγει ένα, καθώς θα είχαμε λιγότερες πιθανότητες να φύγει κάποιος από τη δική μας ομάδα. Αλλά, έτσι είναι το παιχνίδι. Θα μπορούσα κι εγώ αν ήξερα, που ήξερα δηλαδή, αντί να ψηφίσω Χανταμπάκη, να ψηφίσω Κόρο και να τελειώσει εκεί. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ, οπότε δεν θα το έκανα ούτε στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν ήθελα να τον ψηφίσω κι ας ήξερα ότι θα πάρει ψήφους», συμπλήρωσε η παίκτρια.

Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε 26/4 στο Survivor All Star

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star θα βγει στον αέρα το βράδυ της Τετάρτης 26/4 και όπως πολύ καλά είδαμε από το trailer (δείτε το εδώ) θα γίνει μεγάλος χαμός, αφού ένας ένας θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τώρα που μένουν όλοι σε μία καλύβα φαίνεται πολύ πιο εύκολα ποιος έχει μπει ανάμεσά τους και τα έχει "ανακατέψει" όλα.

Και, όπως είναι λογικό, οποιαδήποτε ένταση υπάρχει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, κορυφώνεται όταν η μία από τις δύο ομάδες χάνει στον στίβο μάχης και γυρνάει στο "σπίτι" τους με άδειο στομάχι, έχοντας να σκεφτεί ποιον θα πρωτοβγάλει στον τάκο. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για άλλη μία φορά ποιος θα φέρει τελικά τη νίκη και θα κοιμηθεί ήσυχος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αφού μπουν στη νέα πίστα, εκείνοι που θα νιώσουν πιο άνετα και θα φτάσουν τους δέκα πόντους πρώτοι και με διαφορά θα είναι οι Μπλε, η οποίοι πήραν μάλλον τα πάνω τους και δεν θέλουν να φτάσουν στην δυσμενή θέση που είχαν βρεθεί στο παρελθόν με τις σερί ήττες ξανά....

Ξέρουμε όμως και ποιος θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κόρο και τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο... διαβάστε εδώ!