Survivor All Star: «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι Τάκη μου» - Επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια και Μαρτίκα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι Τάκη μου» - Επεισόδιο ανάμεσα σε Καραγκούνια και Μαρτίκα

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star. Λίγο μετά το σάλο που ξέσπασε με τον έρωτα της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έφερε και τον Στέλιο Χανταμπάκη απέναντι στον κίνδυνο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ακόμη ένα επεισόδιο θα βγει στην επιφάνεια.

Αυτή την φορά όμως πρωταγωνιστές θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Σπύρο Μαρτίκα, τους πιο μεγάλους ηλικιακά παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα κοντράρονται συχνά πυκνά.

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Σπύρο - Τάκη στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας, ο Τάκης θα πει πως θέλει να παίζει με δυνατούς παίκτες και όχι με τον Σπύρο. Ο Μαρτίκας λοιπόν θα του πει "Εμένα θα πει αδύναμο; Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι όταν έρθει η ώρα".

Στην εκπομπή σχολίασαν πως αυτή την φορά καλά έκανε και του απάντησε, καθώς στο Ελλάδα - Τουρκία βγήκε ο καλύτερος παίκτης, ενώ σε παλαιότερη αναμέτρηση του τον είχε κερδίσει τον Καραγκούνια.

Η έκτακτη νέα απόφαση της παραγωγής

Εδώ που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις λένε στο χωριό μου κι όχι άδικα... Μπορεί στην αρχή του Survivor All Star οι μπλε να ήταν σε πολύ δυσμενή θέση αλλά τώρα, 17 εβδομάδες μετά και με κάποιες αλλαγές στην σύνθεση τους οι Κόκκινοι φαίνεται πως χάνουν καθημερινά την γη κάτω από τα πόδια τους.

Οι μπλε πλέον μετρούν 9 παίκτες ενώ οι κόκκινοι εφτά με μοναδικό αποτέλεσμα για τους τελευταίους οι αμέτρητες ήττες με τελευταία την χθεσινή, που είχε ως έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Παραλίγο να γίνει ισοψηφία στην κάλπη και να έχουν τρεις προτεινόμενους. Παραλίγο!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 2/5: ΙΣΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΨΕ - Αυτοί είναι οι δυο νέοι προτεινόμενοι προς αποχώρηση!

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Η ανάρτηση "καρφί" τη Πηλιάκη μετά την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη

Η αδυναμία των Κόκκινων είναι ολοφάνερη από την διαφορά στα σκορ των αγώνων όπως είπε και ο Σάκης Κατσούλης! Οι κοπέλες αυτή την εβδομάδα έχουν ασυλία. Αν χαθούν κι άλλοι τέτοιοι αγώνες μπορεί να βγει κι όλη ομάδα υποψήφια τελικά! Εκεί τι γίνεται; Εγώ θα σας πω...

Μετά το χθεσινό επεισόδιο έχει δρομολογηθεί ήδη έκτακτο συμβούλιο με τα μέλη της παραγωγής και τον Τούρκο παραγωγό φυσικά. Οι αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές! Η ένωση θα γίνει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε, όπως έγινε και η ένωση! Φέτος έχουν καταρριφθεί όλα τα σκορ! Τα πάντα γίνονται βιαστικά. Έτσι τα θέλει η ζωή! Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος «το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης» άλλωστε...