Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor all star παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 3/5 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τις εντάσεις αλλά και τις εκπλήξεις να κάνουν φυσικά την εμφάνισή τους.

Μετά την νίκη των Μπλε και την κατάκτηση της τρίτης ασυλίας, οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor all star προκειμένου να οριστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όμως, περίμενε τους παίκτες μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε τον λόγο και είπε πως δεν μπορεί άλλο να αντέξει ψυχολογικά, έχουν συμπληρωθεί 4,5 μήνες από τότε που έφυγε από την οικογένειά του και θέλει να αποχωρήσει.

Φυσικά, στο άκουσμα της οικειοθελής του αποχώρησης, οι περισσότεροι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους και έκλαψαν, το ίδιο φυσικά κι εκείνος -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor all star

Αφού τον αποχαιρέτησαν και οι δύο ομάδες, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους υπόλοιπους παίκτες προς αποχώρηση. Τελικά, το Youweekly επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, μιας και η κάλπη έβγαλε Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Κόρομι!

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφουν τα έπαθλα επικοινωνίας και αύριο, Πέμπτη, λίγο πριν την αποχώρηση η πιο... τυχερή ομάδα θα «γευτεί» το πιο σημαντικό έπαθλο του παιχνιδιού!

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος ήταν από την αρχή μέσα στο παιχνίδι, και έκλεισε όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή, θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό σχεδόν τα χρήματα του επάθλου (το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ).

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει για τα όσα τον κατηγορούν οι συμπαίκτες του, τα 85.000 ευρώ που κέρδισε... δεν τα λες καθόλου λίγα.