Τελικά ισχύει - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές του Survivor All Star

Το περιμέναμε η αλήθεια είναι...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τελικά ισχύει - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές του Survivor All Star

Παρά το γεγονός πως είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα του ΣΚΑΙ στην prime time ζώνη, κάποια δεδομένα και καταστάσεις ωθούν τον σταθμό να κάνει μια μικρή παύση. Από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως το κανάλι βρίσκεται σε σκέψεις λόγω διάφορων καταστάσεων να αφαιρέσει από το Survivor All Star λίγες ημέρες προβολής - γι' αυτή την εβδομάδα μόνο - και τελικά η απόφαση πάρθηκε οριστικά.

Η 18η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε επίσημα μετά το πέρας του χθεσινού επεισοδίου που οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, γι' αυτή την εβδομάδα, με τους Κόκκινους να σημειώνουν την πρώτη τους νίκη και τους Μπλε να ρίχνουν στον τάκο μετά από ψηφοφορία τον Σπύρο Μαρτίκα. Για 23η φορά...

Απόψε, Δευτέρα 8/5, θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με νικητές, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ξανά τους Κόκκινους! Οι μπλε θα πρέπει να ρίξουν στον τάκο ακόμη έναν παίκτη τους και νομίζουμε πως η απόφαση είναι μονόδρομος... (δείτε εδώ ποιος θα βγει δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!).

Η Τρίτη 9/5, λοιπόν, θα είναι και η τελευταία ημέρα προβολής του Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα

Την Τρίτη, λοιπόν, οι παίκτες θα ριχτούν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα, μετά από αυτό της Αγγλίας που δεν είναι άλλο από ένα κουλ ταξίδι στο Μαϊάμι! Ποιοι θα κερδίσουν να πάνε; Κι αυτό το ξέρουμε! Κόκκινοι και πάλι Κόκκινοι! Καμία νίκη για τους Μπλε! Κατσούλης και Μελίνα Μεταξά θα παίξουν flag race απέναντι από τους Πρίαμο και Χρυσαείδη και οι πρώτοι θα πάρουν άνετα τη νίκη!

Τι θα προβάλλει ο ΣΚΑΙ στην ώρα του Survivor All Star

Μείον δυο επεισόδιο Survivor All Star, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα κι αυτό γιατί την Τετάρτη 10/9 στις 21:00 θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ Το Debate των Πολιτικών Αρχηγών (δείτε εδώ ποιοι μεγάλοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν) ενώ την Πέμπτη 11/5 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Εγωισμός».

Το ριάλιτι θα επιστρέψει ξανά από την επόμενη Κυριακή με πολλές εκπλήξεις!