Survivor All Star trailer 8/5: Πέφτουν οι μάσκες στο συμβούλιο - Άλαλοι όλοι με τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη

«Αλήθειες με βάση τα γεγονότα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 8/5: Πέφτουν οι μάσκες στο συμβούλιο - Άλαλοι όλοι με τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη

Απόψε 8/5 θα κορυφωθεί η μεγάλη κόντρα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Σπύρου Μαρτίκα που είδαμε να «ξυπνάει» στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star! Οι δυο παίκτες ή καλύτερα οι δυο συμπαίκτες ήρθαν σε μεγάλη ένταση αφού ο Νίκος κατηγόρησε δημόσια τον Σπύρο για μαγείρεμα ψηφοφορίας, κι όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω, απόψε η συζήτηση θα συνεχίσει σε μεγαλύτερη ένταση με τους υπόλοιπους παίκτες απλά να παρατηρούν με το στόμα ανοιχτό.

Μέχρι να φτάσουμε, ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα ακολουθήσει ένας συγκλονιστικός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και μια - αναμενόμενη - ψηφοφορία θα λέγαμε, αφού πριν καν μας αποκαλύψει η πηγή μας ποιος είναι ο επόμενος προτεινόμενος, το είχαμε καταλάβει! (δείτε εδώ ποιος κερδίζει και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star

Με μειωμένα επεισόδια αυτή την εβδομάδα το Survivor All Star

Μείον δυο επεισόδιο Survivor All Star, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα κι αυτό γιατί την Τετάρτη 10/9 στις 21:00 θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ Το Debate των Πολιτικών Αρχηγών (δείτε εδώ ποιοι μεγάλοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν) ενώ την Πέμπτη 11/5 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Εγωισμός».

Το ριάλιτι θα επιστρέψει ξανά από την επόμενη Κυριακή με πολλές εκπλήξεις!