MasterChef 7: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου» - Χαμός στο πλατό με τις παιδικές φωνές του μικρού Κίμωνα και τον Κουτσόπουλο

Η τρυφερή εξομολόγηση του σεφ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου» - Χαμός στο πλατό με τις παιδικές φωνές του μικρού Κίμωνα και τον Κουτσόπουλο

Στο αποψινό (19/5) επεισόδιο του MasterChef 7 επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την δεύτερη δοκιμασία της μπλε και της κόκκινης ομάδας (δείτε εδώ γιατί έλειπε στο προηγούμενο επεισόδιο) και άρχισε να συζητά μαζί με τους υπόλοιπους σεφ, όσο οι διαγωνιζόμενοι "έσταζαν" πάνω από τους πάγκους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, ο ίδιος έκανε μία τρυφερή αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ένας από τους παίκτες, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, σε κάθε δοκιμασία, φτιάχνει και ένα επιπλέον πιάτο το οποίο είναι για τον γιο του, Κίμωνα.

Στο πλατό του MasterChef 7 με τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Μου τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει», είπε χαρακτηριστικά με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Και ο Ηλίας το έκανε αυτό».

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Αλέξανδρος με τη δυνατή του φωνή, ρώτησε: «Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» και αμέσως ακούστηκαν μικρές φωνούλες στο πλατό, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντά: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του - Xαμογελούσε ο μπέμπης στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μπέμπη στην πισίνα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τότε που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά έχει αφοσιωθεί στον γιο του και συνέχεια προσπαθεί να κάνει πράγματα μαζί του. Επιθυμία του είναι να μπορεί να συνεχίζει να κάνει αυτά που αγαπά όσο ο μπέμπης μεγαλώνει, δείχνοντάς του παράλληλα ποιες είναι οι του συνήθειες, ώστε και εκείνος από μικρός να θέλει της αγαπήσει. Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως είχαν πάει μαζί για ψάρεμα.

Μία άλλη αγαπημένη συνήθεια, λοιπόν, του διάσημου σεφ του MasterChef φαίνεται πως είναι και το κολύμπι και φυσικά την έζησε με τον μπέμπη του. Ο ίδιος, δηλαδή, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο που έκαναν σε πισίνα, με τον μικρό να παίζει παράλληλα με τον σκύλο τους.

Διαβάστε επίσης: ''Λιώνει'' για το μικρό Κίμωνα - Η τρυφερή κίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο γιο του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος γιος