Survivor All Star: «Είναι επικίνδυνος» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Κόρομι για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Άμα σε πιάσει στο στόμα του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είναι επικίνδυνος» - Το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Κόρομι για τον Σπύρο Μαρτίκα

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 24/5 ο Γιώργος Κόρομι, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις για πολλά από τα πρόσωπα του ριάλιτι επιβίωσης και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι είπε για τα πρόσωπα των διαφορετικών ομάδων που συναντιόντουσαν κρυφά στο δάσος).

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία ρωτήθηκε, λοιπόν, είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας, τον οποίο άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι τον "μισούν" εξαιτίας τις συμπεριφοράς του και της στρατηγικής του. Ο επιχειρηματίας, έτσι, ανέφερε τον τρόπο σκέψης του και δράσης του, ενώ τον χαρακτήρισε ως "επικίνδυνο".

Τα σχόλια του Γιώργου Κόρομι για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star

«Αστέρας. Από τις δυο ώρες που είναι το συμβούλιο, η μία είναι δική του. Απλά τον παρακολουθούσα. Του αρέσει να μιλάει, έχει λέγειν, τα λέει ωραία. Τα έχει σκεφτεί όλα πριν. Απλά άμα τον πιάσεις αδιάβαστο και του πεις κάτι που δεν το έχει σκεφτεί εκείνη τη στιγμή, γουρλώνει τα μάτια και μένει "παγωτό". Αλλά είναι φανταστικός. Είναι επικίνδυνος παίκτης. Τον παραδέχομαι στα αγωνίσματα. Με το που φτάσει στον στόχο είναι επικίνδυνος και άμα σε πιάσει στο στόμα του είναι πάλι επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια» - Σάλος στο twitter κατά του "μισογύνη" Κόρο

Η αποκάλυψή του για τον μεγάλο νικητή

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και όσο παρέμενε στον ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Κορόμι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 23/5 στον αέρα.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για όσα όσα συνέβησαν εκεί με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους αντιπάλους του, με τους οποίους έπρεπε να ζει στην ίδια καλύβα το τελευταίο διάστημα μετά την ένωση (δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη), ωστόσο μία από τις πολλές απαντήσεις του έβαλε το κοινό σε σκέψεις. Αυτή αφορά τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Γιώργος Λιανός, όπως κάνει κάθε φορά με όλους τους διαγωνιζόμενους, τον ρώτησε ποιον θα ήθελε να δει να σηκώνει το τρόπαιο και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο και εκείνος είχε δηλώσει πως το πρόσωπο αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Κολλητός του, όμως, μέσα και έξω από το παιχνίδι είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, με αποτέλεσμα πολλοί να σκέφτονται πως κάτι έχει συμβεί και τους έχει κάνει να "σπάσουν" μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ανέλυσε ακριβώς ποια είναι η λογική του.

«Πιο καλός στα αγωνίσματα είναι ο Σάκης. Αν ήταν άλλα τα κριτήρια θα έλεγα άλλα... Η Σταυρούλα είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες αγωνιστικά, αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης», είπε αρχικά επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα έβγαζε νικήτρια μία γυναίκα γενικότερα, ενώ έπειτα δήλωσε πως ίσως το επόμενο όνομα που θα έβλεπε ως νικητή είναι αυτό του Τάκη Καραγκούνια, διότι έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά έχει και πολλές γνώσεις και προσφέρει πολύ στην ομάδα αφού βρίσκει διαρκώς τροφή για όλους (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Λιανού για το ξύλο ανάμεσα στον μισθοφόρο και τον Νίκο Μπάρτζη).