Survivor All Star trailer 25/5: «Δαιμονίστε με γουστάρω να...» - Τα ουρλιαχτά του Καραγκούνια μετά την ποινή της παραγωγής

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού την στιγμή της αποχώρησης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 25/5: «Δαιμονίστε με γουστάρω να...» - Τα ουρλιαχτά του Καραγκούνια μετά την ποινή της παραγωγής

Απόψε η 20η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί με ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα! Εντάσεις, καυγάδες, έναν δυνατό στίβο μάχης, ένα έπαθλο που μυρίζει εξωτερικό και φυσικά μια αποχώρηση, την αποχώρηση της εβδομάδας!

Τα πράγματα στην παραλία μετά και το χθεσινό περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια δεν είναι καθόλου καλά. Ο τελευταίος, δε, σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο νιώθει απογοητευμένος και κάπως νομίζει πως δεν του άξιζε η «τιμωρία» της παραγωγής!

Παρ' όλα αυτά στο αποψινό επεισόδιο θα τον δούμε να μάχεται σκληρά για να κερδίσει η ομάδα του ενώ στην τελική εκείνος είναι σίγουρο πως δεν έχει να κερδίσει κάτι (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει και πάει Νέα Υόρκη). Μετά τα μαγευτικά πλάνα από τη Νέα Υόρκη, λοιπόν, θα υπάρξει αποχώρηση και το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος παίκτης θα φύγει λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό (δείτε εδώ το όνομα!).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor all Star