Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Ούρλιαζαν και έκλαιγαν από την χαρά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Ήδη από το χθεσινό συμβούλιο στο Survivor all star, ο Γιώργος Λιανός είχε στους Μπλε και τους Κόκκινους πως θα παίξουν για ένα τεράστιο έπαθλο το οποίο δεν έχει ξανά δοθεί ποτέ στα χρονικά του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν και πήγαν να τον συναντήσουν στον αγώνα και όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, οι παίκτες ανυπομονούσαν να δουν τι είναι. Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός τους αποκάλυψε πως στην παρέα τους απόψε βρίσκεται ο nescafe. Αύριο το πρωί, όμως η ομάδα που θα κέρδιζε θα πήγαινε στο αεροδρόμιο, με προορισμό την... Νέα Υόρκη για 3 ολόκληρες μέρες!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου όλοι ούρλιαξαν, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν πάει ποτέ και είναι όνειρο ζωής (δείτε εδώ την αντίδρασή τους).

Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Οι δύο ομάδες λοιπόν μπήκαν πιο δυναμικά από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν το ταξίδι, από το οποίο να υπενθυμίσουμε ο Τάκης Καραγκούνιας εξαιρείται, λόγω της ποινής του. Αυτός είναι όμως που εν τέλει έδωσε τον τελικό πόντο και οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός τους είπε πως έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν έναν παίκτη από τους Μπλε να πάει μαζί τους και μετά από κλήρωσε, η τυχερή ήταν η Σταυρούλα!

Αυτός αποχωρεί τελικά απόψε!

Αυτή η εβδομάδα, η 20η εβδομάδα του Survivor All Star κλείνει με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο αφού μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr το όνομα που αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, μεταξύ των τεσσάρων αντρών που βρίσκονται στον τάκο ο πιο αδύναμος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά τελικά...

Δείτε επίσης: Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star - Βίντεο ντοκουμέντο με Μαριαλένα και Σάκη να κρατάνε κινητό;

ΣΠΎΡΟΣ ΜΑΡΤΊΚΑΣ ΕΚΤΌΣ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ο επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι που ξέρει να ιντριγκάρει και να δίνει αυτό το αλατοπίπερο στο παιχνίδι μετά από απόφαση των τηλεθεατών από σήμερα θα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει Ελλάδα στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Βρισηίδας, που κάθε τόσο δημοσιεύει σαν ανάμνηση κοινά τους βίντεο στα media αναπολώντας τις στιγμές που έζησαν και ανυπομονώντας για τις στιγμές που θα έρθουν!

@vrisiida_andrio

Φίλη μου @Konstantina_kapiri έβγαλε το πιο ερωτικό και χορευτικό τραγούδι του καλοκαιριού 🔥#μαυραμεσανυχτα #φοργιου #trend #viral #foryou #greektiktok

♬ Τα μαύρα μου μεσάνυχτα - Konstantina_kapiri