Survivor All Star highlights 30/5: «Τιποτένιε, παλιοψεύτη!» - Θερμό επεισόδιο με 2 παίκτες να κινδυνεύουν με αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 30/5: «Τιποτένιε, παλιοψεύτη!» - Θερμό επεισόδιο με 2 παίκτες να κινδυνεύουν με αποχώρηση

Στο χθεσινό 30/5 επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε πολλές εντάσεις, δυο αγώνες αλλά και δυο προτεινόμενους παίκτες που κινδυνεύουν με αποχώρηση...

Αναλυτικά τα 30/5 highlights του Survivor All Star

«Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό....» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του

Με τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για την υποψηφιότητά του που είδαμε στο 29/5 συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε το επεισόδιο, με τον ίδιο να μη το έχει πάρει όπως φαίνεται και πολύ καλά.

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά με το δικό του γνωστό ύφος μιλώντας στην κάμερα ο Κωνσταντίνος.

«Είσαι ένας Ιούδας κανονικός, δεν σε βλέπω καν! Χαζοχαρούμενο» - Έξαλλος ο Τάκης με τον Ηλία

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ηλία και του Τάκη με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος. Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο δεύτερος δεν το έχει χωνέψει ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα στο αποψινό 30/5 επεισόδιο, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον Μπόγδανο με πολύ αιχμηρούς χαρακτηρισμούς.

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας που φαντασιώνεσαι στις ταινίες σου. Όμως επειδή τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν, είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση, είσαι ένας πραγματικός Ιούδας που πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε, που σε έχω δει να κλαις στη αγκαλιά του. Λέγαμε τι υπερήρωας είσαι, επειδή όμως έτρωγες Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο φίλος σου. Δεν σε βλέπω καν φίλε μου!

Όσα τραγούδια κι αν λες, όσο το χαζοχαρούμενο κι αν κάνεις, δεν σε βλέπω καν! Από δω και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Αυτό έχω να σου πω μόνο!», είπε έξαλλος ο Τάκης.

«Η παραγωγή έψαξε και έλυσε και...» - Το σχόλιο του Μπόγδανου για την αποβολή του Γκότση

Ορμώμενος από τα όσα ειπώθηκαν χθες στο συμβούλιο, ο Ηλίας εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντιπάθειά του προ τον Τάκη.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, πραγματικά! Είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος και σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός.

Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας, κατευθείαν έπιασε τρεις μήνες γεγονότα και είπε ότι πρόδωσα τον φίλο μου, μιλώντας για τον Ηλία Γκότση και να με κάνει να νιώσω άσχημα, το οποίο η παραγωγή έψαξε και έλυσε και εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον ενοχλεί τον Τάκη. Εγώ σε αυτήν την ασυλία θα πάω πιο πιεσμένος, δε θα πάω με το ίδιο χαμόγελο όπως χθες όπως θα πάω με τις ασπίδες μου και θα νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας Γκότσης.

«Παλιοψεύτη! Τιποτένιε!» - Θερμό επεισόδιο με Τάκη και Ηλία στην διάρκεια του αγώνα

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία. Συγκεκριμένα, οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και οικογένειες ενώ από την πλευρά του ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης και τιποτένιος.

Αρχικά, η όλη ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα, ωστόσο ο δεύτερος αρνήθηκε ότι το είπε για εκείνον.

«Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις. Πάρτε τον από μπροστά μου» είπε ο Τάκης.

«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ@σου μου λέει και κάνει κ@λοδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει αυτό το πράγμα όμως συνεχώς», απάντησε ο Ηλίας.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Τιποτένιε, παλιοψεύτη! Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι», είπε νευριασμένος ο Τάκης.

«Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα θα γίνει χαμός», φώναξε ο Ηλίας.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ήταν ξανά η Μπλε, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweeky. Έτσι λοιπόν και απόψε θα πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού.

Η ερώτηση του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία - Η αμήχανη αντίδρασή του

Μετά τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία οι δύο ομάδες πήγαν ξανά στον στίβο μάχης προκειμένου να συναντήσουν την Τούρκικη ομάδα, τον Ατζούν και τον Γιώργο Λιανό.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε αρκετά με τους Έλληνες παίκτες και για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι σπόντες και τα σχόλια όλο νόημα, φέρνοντας τους σε αρκετή αμηχανία.

Αρχικά, μίλησε στο ζευγάρι Μαριαλένα - Σάκης ρωτώντας τους πώς πέρασαν στο ταξίδι στην Νέα Υόρκη, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως έχει ξανά πάει, ωστόσο αυτή τη φορά πέρασε καλύτερα. Μάλιστα, ο Σάκης έσπευσε να σχολιάσει πως είχε πάρει με πρώην της, αλλά τουλάχιστον μαζί του ήταν πιο ωραία.

Έπειτα, ο Ατζούν ρώτησε τον Ηλία πόσο του λείπει η κοπέλα του, Αλεξάνδρα, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα και αναφέροντας πως είναι πολύ τυχερός που την έχει και πως περιμένει πως και πως να την ξανά δει.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να ρωτήσει τον Μάριο αν του λείπει η Καρολίνα και η Ελευθερία, με εκείνον να αντιδρά πολύ αμήχανα και να προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον Ελληνοτουρκικό αγώνα

Η ομάδα που κατάφερε να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους βαθμούς, είναι αυτή των... Ανδρών, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly. Το έπαθλο ήταν ένας τυχερός τροχός με διάφορα άλλα έπαθλα, όπως για παράδειγμα ταξίδια στην Μύκονο, στην Τουρκία και στο Παρίσι, χρήματα, σκούτερ κτλ.

Μάλιστα, ο Ατζούν δεν άφησε παραπονεμένες τις γυναίκες, μιας και τις προσκάλεσε σπίτι του για φαγητό και ποτό.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι υπόλοιποι δύο παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν είναι ο Τάκης και η Μελίνα, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.