Survivor All Star: Ένα βήμα πιο κοντά στις οικογένειές τους - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας

Άλλοι γελάνε και άλλοι κλαίνε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ένα βήμα πιο κοντά στις οικογένειές τους - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας

Χαμός στο αποψινό (31/5) επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο για τους Μαχητές και τους Διάσημους, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να μαζέψουν τις απαραίτητες νίκες και έτσι να περάσουν ώρες με τις οικογένειες και τους συντρόφους τους.

Το πρώτο race έκλεισε με την νίκη των Κόκκινων, παρόλο που ο αγώνας γενικότερα πήγε πόντο πόντο. Μετά, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν οι μία αναποδιά μετά την άλλη, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να χάσουν την "σπίθα" τους και να είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν (δείτε εδώ τι συνέβη).

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αποψινό (31/5) αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star

Μπήκαν, ωστόσο, στο δεύτερο race, αφού συζήτησαν μεταξύ τους και ο ένας "σήκωνε" τον άλλο, με περισσότερο πάθος για τη νίκη, και έτσι εκεί που ήταν έτοιμοι να περάσουν σε τρίτο ματς, η Μελίνα Μεταξά έφερε τον νικητήριο πόντο και οι Κόκκινοι βρίσκονται πιο κοντά στους ανθρώπους τους.

Οι πανηγυρισμοί τους ενόχλησαν τους Μπλε, διότι προηγουμένως εκείνοι ήταν που παραπονιούνταν για τις φωνές των Μαχητών σε κάθε νίκη και τους θεωρούσαν προσβλητικούς.

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα και θα περάσει χρόνο μαζί τους, τελικά.

Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας - Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star. Έχει μείνει περίπου ένας μήνας, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου.

Όσο περνάνε λοιπόν οι ημέρες, η ψηφοφορία είναι όλο και πιο δύσκολη, αφού οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι εκείνοι που λαμβάνουν και την μεγαλύτερη αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Αυτή την εβδομάδα όμως, ένας πρέπει να αποχωρήσει.

Από την πρώτη ψηφοφορία, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταχά, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.

Ένας από τους τρεις λοιπόν, θα γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα ακολουθώντας έτσι τον Σπύρο Μαρτίκα, που ήδη έχει γυρίσει πίσω στην κανονικότητα και στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Τάκης Καραγκούνιας αποχωρεί από το Survivor All Star και μάλιστα ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο περιμένοντας να πάρει το αεροπλάνο και να γυρίσει στο σπίτι του.

Το τελευταίο διάστημα ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και μάλιστα είχε αποβληθεί από δυο έπαθλα λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη, με αποτέλεσμα να χάσει την στήριξη του κοινού.