Survivor All Star: Εκτός ο Κωνσταντίνος Βασάλος - "Στο κόκκινο" η ένταση ανάμεσα σε Μαχητές & Διάσημους

Τα δίνουν όλα για το έπαθλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Εκτός ο Κωνσταντίνος Βασάλος -

Το αποψινό (31/5) επεισόδιο του Survivor All Star είναι γεμάτο ένταση κι αυτό γιατί όλοι οι παίκτες συναντήθηκαν με τους γονείς και τις σχέσεις τους (δείτε εδώ το κλάμα που "έριξαν") και μετά την παραλίγο αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, έπρεπε να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να περάσουν λίγες ώρες με τις οικογένειές τους.

Με το που ξεκίνησε, λοιπόν, ο αγώνας η Στέλλα πήρε τον πρώτο πόντο και πανηγύρισε για τους ανθρώπους της και συγκεκριμένα τον αδερφό της, ο οποίος περιμένει να την δει, κάτι που εκνεύρισε την Μαριαλένα, η οποία της έβαλε της φωνές εξηγώντας της πως αυτό είναι προσβολή.

Εκτός Survivor All Star ο Βασάλος! Σε ένταση οι Μπλε & οι Κόκκινοι

Είναι φανερό, λοιπόν, πως η ένταση είναι μεγάλη και κανείς δεν "σηκώνει" πολλά πολλά, από τη στιγμή που τους περιμένει το καλύτερο έπαθλο όλων των εποχών.

Όμως, οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πάρουν πέναλτι, ενώ στη συνέχεια σκέφτηκε να αποχωρήσει και η Μελίνα Μεταξά, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην ομάδα της.

Δεν άντεχε το βάρος της ήττας που μπορεί να έφερνε και γι' αυτό κατέρρευσε, με τον Σάκη Κατσούλη να την πείθει πως πρέπει να τα δώσει όλα για να δει τον μπαμπά της, καθώς δεν έκανε όλο αυτό τον δρόμο προς τον Άγιο Δομίνικο για να την αποσυντονίσει και να την "διαλύσει". Έτσι, πήρε τα πάνω της και δεν "κρέμασε" την ομάδα της.

Μάλιστα, ακόμη κι αν οι αναποδιές είναι πολλές για τους Διάσημους, το πέναλτι δεν φαίνεται να ευνοεί τους Μαχητές και έτσι η αγωνία κορυφώνεται.