Survivor All Star: «Θέλω να φύγω, τελείωσε» - Αποχωρεί ο Τάκης μετά τη συνάντηση με τη κόρη του; Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θέλω να φύγω, τελείωσε» - Αποχωρεί ο Τάκης μετά τη συνάντηση με τη κόρη του; Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Εικόνες πρωτόγνωρες παρακολουθήσαμε απόψε (31/5) στα πρώτα λεπτά του Survivor All Star, καθώς μπήκαν στον στίβο μάχης οι οικογένειες και οι σύντροφοι των διαγωνιζόμενων του ριάλιτι (δείτε εδώ όλες τις αντιδράσεις, το κλάμα και τον σπαραγμό τους) και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως 5 μήνες μετά θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μάλιστα, ήταν τραγική φιγούρα μπροστά στους υπόλοιπους, καθώς βλέποντας την κόρη του ούρλιαζε και έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς δεν αντέχει να βρίσκεται πια ανάμεσα σε ψεύτες και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στην Ραφαηλία του για την οποία έχει κάνει όλο αυτό τον δρόμο.

Αποχωρεί ο Τάκης μετά την συνάντηση με την κόρη του στο Survivor All Star;

Παρόλα αυτά, αφού ο Γιώργος Λιανός του έδωσε λίγο χρόνο να συνέλθει, ο ίδιος έμεινε για να αγωνιστεί ακούγοντας και την ανακοίνωση του παρουσιαστή για τον τρόπο που θα διεξαχθεί το run ώστε να υπάρξει νικήτρια ομάδα.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως απόψε (31/5) και αύριο (1/6) θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες και όποια ομάδα κερδίσει και τους δύο, θα είναι και αυτή που θα μείνει για ώρες με την οικογένειά της, τρώγοντας μάλιστα νόστιμα φαγητά. Εάν φτάσουν στο 1-1 θα πρέπει να αγωνιστούν και τρίτη φορά, άλλη μία μέρα.

Όσον αφορά τους χαμένους... εκείνοι δυστυχώς, θα έχουν να θυμούνται τις αγκαλιές που έκαναν με τους ανθρώπους τους αυτά τα λίγα λεπτά σήμερα, καθώς δεν θα κερδίσουν τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Διακόπηκε εκτάκτως ο αγώνας επικοινωνίας - Έξαλλη η Μπλε ομάδα αρνιόταν να αγωνιστεί