Survivor All Star trailer 1/6: «Είμαστε αναγκασμένοι, λοιπόν, να...» - Σοκαρισμένοι και νευριασμένοι οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

«Δεν θα ρισκάρουμε!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 1/6: «Είμαστε αναγκασμένοι, λοιπόν, να...» - Σοκαρισμένοι και νευριασμένοι οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Ο Μάιος φαίνεται πως έφυγε κάπως δυσάρεστα για τους παίκτες του Survivor All Star αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Όπως γνωρίζουμε βρισκόμαστε δυο επεισόδια πίσω από τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στον Άγιο Δομίνικο κι αυτές οι μέρες είχαν πολύ ένταση για όλους.

Ο πρώτος αγώνας για το μεγαλύτερο έπαθλο επικοινωνίας της σεζόν, αυτό που η νικήτρια ομάδα θα καταφέρει να περάσει κάποιες ώρες με τους συγγενείς και φίλους της από κοντά, αφού αυτοί βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, συνέβη εχθές και νικητές, όπως πολύ σωστά σας ενημέρωσε από πολύ νωρίς πρώτο το Youweekly.gr, ήταν οι κόκκινοι. Απόψε, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ή μάλλον... ήταν να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αλλά τελικά θα διακοπεί στη μέση εκτάκτως!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο αγώνας διακόπηκε λόγω του Τάκη Καραγκούνια. Ο Τάκης πάνω στον θυμό του σε ένα run τραυμάτισε τον εαυτό του και ζήτησε να μείνει εκτός αγώνα με την υπογραφή γιατρού. Οι μπλε θεώρησαν πως ίσως να το έκανε επίτηδες επειδή δεν το είχε πολύ στον συγκεκριμένο στίβο μάχης και πείσμωσαν! Αρνήθηκαν να συνεχίσουν το παιχνίδι. Οι Κόκκινοι εκνευρίστηκαν επίσης και όπως καταλαβαίνετε δημιουργήθηκε ένας πανικός.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Ο λόγος που η Μαριαλένα δεν πλησίασε τον πατέρα του Σάκη, ενώ εκείνος σπάραζε στο κλάμα

Στο παρακάτω trailer θα δείτε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αφού δεν βρίσκεται μια χρυσή τομή ο αγώνας θα πρέπει να αναβληθεί αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο αγώνας τελικά ολοκληρώθηκε μετά από κάποιες ώρες και μόνο μια ομάδα κέρδισε (δείτε εδώ ποια ήταν αυτή!).

Υπενθυμίζουμε πως απόψε, επίσης, η 21η εβδομάδα του Survivor All Star θα κλείσει με μια αποχώρηση και ξέρουμε ήδη ποιος φεύγει (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star