Survivor All Star: Κέρδισε αλλά δεν το χάρηκε γιατί τον "έφαγε" η μουρμούρα - Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 1η ατομική ασυλία

Δύσκολα τα πράγματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Κέρδισε αλλά δεν το χάρηκε γιατί τον

Ο πρώτος αγώνας για την 1η ατομική ασυλία του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 και μετά την αλλαγή των κανόνων φαίνεται πως όλοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Μόνο ένας μπορεί να μείνει ήρεμος για ένα βράδυ τουλάχιστον, αφού κατάφερε να "κάψει" όλες τις ζωές των αντιπάλων του.

Και, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο youweekly,gr, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο, με τους δυο τους να έχουν από δύο ζωές και εκεί που έμειναν με μία ο καθένας, ο πρώτος κατάφερε να του "κλέψει" τη νίκη μέσα από τα χέρια.

Η στιγμή της νίκης του Σάκη Κατσούλη στον αποψινό (19/6) αγώνα του Survivor All Star

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, η Μαριαλένα πλησίασε τον σύντροφό της για να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν προηγουμένως (δείτε εδώ γιατί του έβαλε τις φωνές), όμως φαίνεται πως αυτά διογκώθηκαν αφού επέστρεψαν στην καλύβα.

Εκείνη ξέσπασε ξανά, λέγοντας στον Σάκη πως την πείραξε που δεν της είπε ένα μπράβο και δεν την ανέφερε στον "λόγο" που έβγαλε μετά τη νίκη του, με εκείνον να εξηγεί πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι καινούρια για τον ίδιο, αλλά όπως όλα τα ζευγάρια θα το συζητήσουν όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τα βρουν.