Survivor All Star: Εκείνοι φιλιόντουσαν και γλεντούσαν και εκείνος "έδωσε" την αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τελευταία ατομική ασυλία

Θα πέσει μέσα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Εκείνοι φιλιόντουσαν και γλεντούσαν και εκείνος

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας πραγματοποιήθηκε απόψε (5/7) στο Survivor All Star και οι πέντε παίκτες που απέμειναν μπήκαν στον στίβο μάχης με πάθος, διψώντας για τη νίκη, καθώς κανείς δεν θέλει να φύγει πριν πιει νερό από την πηγή.

Ο Σάκης Κατσούλης πρώτος από όλους μίλησε για την επιθυμία του να κερδίσει ξανά, εξηγώντας πως θέλει να προστατεύσει και τον εαυτό του, αλλά και την κοπέλα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει στρατηγικό σκοπό, αντιθέτως τόνισε πως όλα έχουν να κάνουν με το συναίσθημα πια.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την τελευταία ατομική ασυλία στο Survivor All Star

Τα κατάφερε, λοιπόν, επιβεβαιώνοντας του youweekly.gr για άλλη μία φορά, καθώς κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος με πέντε ζωές. Αμέσως έτρεξε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη την φίλησε στο στόμα και της είπε πόσο πολύ την αγαπά.

Και λίγο αργότερα, ο Μάριος πλησίασε την Στέλλα, σαν να θέλει να την προϊδεάσει, μιλώντας της για την πιθανότητα του να ψηφιστεί και να φύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει τελικά).

Ο Σπύρος Μαρτίκας "έσπασε" τη σιωπή του για τον Νίκο Μπάρτζη

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε πρόσφατα ο Σπύρος Μαρτίκας, και αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές για όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς και στη συμπεριφορά του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, την οποία χαρακτήρισε «προβλέψιμη».

Είπες πρόσφατα για τον Νίκο Μπάρτζη ότι δεν είδε την Ασημίνα με κινητό, απλά του το μετέφεραν. Σε ενόχλησε, λοιπόν, που άσκησε βέτο με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίκτριες;

Σ: Μα ο λόγος που ήρθα κοντά στον Μπάρτζη, μαζί με τον Στάθη, ήταν για να καταλάβουμε ποιος είναι πραγματικά, και μας έκανε εντύπωση ότι η συμπεριφορά του ήταν μια απόλυτα προβλέψιμη και φτηνή επανάληψη του '21. Οι περισσότεροι έπαιξαν το παιχνίδι «σβηστά», χωρίς να έχουν πρόθεση να εκτεθούν και μιλούσαν άκρως διπλωματικά. Ο Μπάρτζης ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε το καθετί, και το παραποίησε, με αποτέλεσμα να «καίγονται» παίκτες.

Όταν ήσουν μόνος στον Άγιο Δομίνικο, έκλαψες κάποιο βράδυ που σκεφτόσουν την Βρισηίδα;

Σ: Ναι, μου έλειπε πάρα πολύ. Και μπροστά στην κάμερα λύγισα όταν την σκεφτόμουν και μιλούσα για εκείνη. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα και η φόρτιση.

Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Στο πλευρό του Σπύρου και η Βρισηίδα

Αναμφισβήτητα βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στο συμβούλιο του νησιού, με την αγαπημένη του να τον παρακολουθεί από την τηλεόραση και να τον στηρίζει μέσω των social. Όταν ρωτήθηκε σχετικά και η Βρισηίδα Ανδριώτου στήριξε τον Σπύρο απέναντι σε όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα:

Βρισηίδα, όταν έβλεπες τον Σπύρο να υποφέρει και να δέχεται επιθέσεις, πώς αντιδρούσες;

Β: (γελάει) Νευρίαζα, ήθελα αν τον υποστηρίξω πολλές φορές και το έκανα μέσω των social, εκεί έγραφα ουσιαστικά ό,τι θα έλεγα, αν ήμουν εκεί. Ήθελα να φέρω ορισμένα θέματα στο Συμβούλιο, που κανείς δεν ήθελε να αναφέρει, γιατί οι περισσότεροι απλά περιμένουν να περάσει η εβδομάδα και να πάρουν τα χρήματά τους, δεν έπαιζαν το παιχνίδι.

Σε ποια στιγμή θα έμπαινες μπροστά, αν ήσουν μέσα;

B: Όταν είπε ο Νίκος Μπάρτζης ότι: «Ο Σπύρος μου κάνει πόλεμο γιατί φοβάται μην ανοίξω το στόμα μου». Του απάντησα κιόλας μέσω Twitter, χωρίς να υπολογίζω ότι είναι μέρα ψηφοφορίας: «Μάλλον εσύ φοβάσαι μην ανοίξει το στόμα του ο Σπύρος και πει αυτά που ξέρει, γι' αυτό θες να τον διώξεις». Τσαντίστηκα γιατί προκαλούσε και προσπαθούσε να τον παρουσιάσει σαν «κακό». Γενικά πάντως δεν χρειαζόταν τη βοήθειά μου, μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί στα περίπτερα!