My Style Rocks: «Το όνομά μου αποτελείται από το Λεωνίδας και Απολλωνία, μέχρι εκεί! Δεν θέλω να το συνεχίσω» - Ξέσπασε σε δάκρυα η Απολλέων

Η πολύ προσωπική της αποκάλυψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Το όνομά μου αποτελείται από το Λεωνίδας και Απολλωνία, μέχρι εκεί! Δεν θέλω να το συνεχίσω» - Ξέσπασε σε δάκρυα η Απολλέων

Το θέμα του σημερινού (18/9) επεισοδίου του My Style Rocks είναι η ταινία Barbie. Το πλατό ντύθηκε στα ροζ, όπως και οι διαγωνιζόμενες και μία μία ξεκίνησαν να κάνουν την πασαρέλα τους μπροστά στους κριτές. Όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το σύνολό της η Απολλέων, η ατμόσφαιρα ξαφνικά φορτίστηκε.

Η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει πως δημιούργησε μόνη της το κοστούμι της, το οποίο συμβολίζει τους πολλαπλούς ρόλους μίας γυναίκας. Όσο μιλούσε, όμως, ξέσπασε σε δάκρυα. Τότε είναι που προχώρησε σε μία πολύ προσωπική της αποκάλυψη.

Δείτε επίσης; «Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι μαϊμού» - Αμηχανία με την "επίθεση" στη Μορτασία

Τα κλάματα της Απολλεών στο My Style Rocks

«Λίγο στρεσάρομαι τώρα, συγγνώμη. Είναι ευαίσθητο το κομμάτι αυτό. Όλοι αυτοί οι ρόλοι που προανέφερα, είναι δικοί μου. Της μητέρας, της συζύγου, είμαι επιχειρηματίας. Παλεύω καθημερινά για τα πάντα στη ζωή μου. Το όνομά μου αποτελείται από δύο ονόματα, από το Λεωνίδας και Απολλωνία, αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλω να το συνεχίσω» είπε χαρακτηριστικά και η Αμάντα έτρεξε έπειτα να την αγκαλιάσει και δήλωσε: «Έχω το ίδιο ακριβώς με εσένα. Για εμένα είσαι ένα πρότυπο γυναίκας. Πραγματικά ξέρεις γιατί έχω συγκινηθεί. Συγχαρητήρια!».

Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε κατά της Διονυσίας Κούκιου

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και την εκρηκτική εμφάνιση της νέας κριτή με το ημιδιάφανο φόρεμα), και ήδη ξεκίνησαν οι εντάσεις. Μια από τις παίκτριες, μάλιστα, μπήκε στο στόχαστρο από την πρώτη στιγμή εξαιτίας των δηλώσεών της περί γυναικών δεύτερης διαλογής (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για την Διονυσία Κούκιου. Η ίδια, στο επεισόδιο της 12ης Σεπτεμβρίου, δημιούργησε νέα ένταση προκαλώντας την έκρηξη της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία δεν δίστασε να της φωνάξει και να την βάλει στη θέση της.

Όταν, λοιπόν, η κριτής έκανε τις παρατηρήσεις της στην Γεωργία, εκείνη θέλησε να επέμβει και να πει την γνώμη της, η οποία ωστόσο της γύρισε μπούμερανγκ.

«Μη μιλάς όταν μιλώ. Εγώ είμαι εδώ και εσύ εκεί, να σωπάσεις παρακαλούμε. Να με σέβεσαι, εγώ δεν σου μίλησα. Εγώ είμαι εδώ και εσύ εκεί, please να με σέβεσαι!», της είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Φυσικά, στο twitter έγινε χαμός!