Με μπλούζα του Mente Fuerte: Η είσοδος της Μαρίας Σολωμού στο σπίτι του Fame Story

Η φάρσα του Fipster στους σπουδαστές

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με μπλούζα του Mente Fuerte: Η είσοδος της Μαρίας Σολωμού στο σπίτι του Fame Story

Χθες το βράδυ, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, παρακολουθήσαμε ένα νέο επεισόδιο του αγαπημένου reality της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, που είχε πολλές ανατροπές, όπως αυτό της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου (δείτε εδώ τι έγινε).

Ωστόσο, ένα από αυτά που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή του κοινού ήταν η είσοδος της Μαρίας Σολωμού.

Η είσοδος της Μαρίας Σολωμού στο σπίτι του Fame Story με μπλούζα του Mente Fuerte

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αναλάβει τα χρέη της καθηγήτριας και διδάσκει το μάθημα της θεατρικής έκφρασης στη Μουσική Ακαδημία. Αυτή τη φορά ανέθεσε στους μαθητές της μία νέα εργασία, να φέρουνε σε πέρας. Τους πρότεινε να κάνουν αρχικά παντομίμα τα τραγούδια, που τους έχουν δοθεί να ερμηνεύσουν στο επόμενο live, και μετέπειτα ενώ θα συνεχίσουν να κάνουν παντομίμα παράλληλα να τραγουδούν.

Η Megan δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα η καθηγήτρια να την καλέσει μετά το μάθημα στο γραφείο της να μιλήσουν.

Παρόλα αυτά, το σκηνικό που έκλεψε περισσότερο τις εντυπώσεις ήταν η είσοδος της ηθοποιού με την μπλούζα του Mente Fuerte, στο χρώμα του τιρκουάζ, με το νούμερο 221 να αναγράφεται στην πλάτη, το οποίο είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιστή της τραπ μουσικής.

Υπενθυμίζουμε, πως οι δυο τους έχουν απασχολήσει πολλές φορές τη δημόσια σφαίρα με τη σχέση τους. Δεν είναι λίγες οι φορές, που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι, ωστόσο η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για αυτό και έδωσε μία άλλη πτυχή στη διαπροσωπική τους σχέση (δείτε τι ανέφερε).

Η φάρσα του Fipster στους σπουδαστές

Ο γνωστός youtuber, Φίλιππος Ιωάννου, είναι και αυτός ένας από τους καθηγητές της μουσικής Ακαδημίας, ο οποίος απασχόλησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα με την επίθεση στους σπουδαστές μετά από ψηφοφορία, που έγινε (δείτε εδώ τι συνέβη).

Έτσι, αφού ένιωσε δυσαρεστημένος με την αρνητική ψήφο που δέχθηκε από τους μαθητές του, αποφάσισε να τους κάνει μία φάρσα και να τους πει, ότι αποχωρεί από το reality. Εκείνοι στη αρχή τον πίστεψαν και έδειξαν να σοκάρονται από την ανακοίνωσή του. Μόλις, όμως τους εξήγησε, πως τους κάνει πλάκα, εκείνοι φαίνεται, πως ξεπέρασαν το σοκ.