Τρανταχτή πρόταση για συμμετοχή στο Survivor '24 - Αποκαλύφθηκε η συνάντηση Αχιλλέα Μπέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί στο Βόλο

Πήγε ο παραγωγός με το ιδιωτικό του ελικόπτερο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η παραγωγή του Survivor έχει αρχίζει να βάζει μπροστά για το νέο κύκλο, που αναμένεται να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση από το 2024 με το πρώτο trailer να κυκλοφορεί το βράδυ της Πέμπτης (16/11) (δείτε εδώ).

Τα casting έχουν ξεκινήσει και μάλιστα μπορούμε να σας μεταφέρουμε την πρώτη μαχήτρια, που θα μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ). Κάποια γνωστά ονόματα, που θα μπουν στο reality θα μας είναι γνωστά, ωστόσο αυτό, που ακολουθεί δεν το είχαμε φανταστεί.

Το Πρωινό Σουσού μετέφερε την Παρασκευή (17/11), πως ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ατζούν Ιλιτζαλί πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε με το ελικόπτερό του στο Βόλο.

Παραγωγός και δήμαρχος έκαναν κάποια ραντεβού συζητώντας για επαγγελματικές συνεργασίες και επιχειρηματικά πλάνα τους. Εκτός όλων αυτών, όμως λέγεται ότι ο Ατζούν θα ήθελε τον Μπέο στο Survivor και ο Μπέος σε δήλωση του ανέφερε το εξής:

Η συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor

«Υπήρχε δείπνο με τον κύριο Αυζούν και τους συνεργάτες του, προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε και έθεσα το ενδιαφέρον να συμμετάσχω στο Survivor το επόμενο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η παίκτρια του Survivor 5 που μπαίνει στο Survivor του '24

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει τα δοκιμαστικά για το Survivor 2024 έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται, μάλιστα, σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Η παραγωγή του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, φαίνεται να έχει δώσει περισσότερο βαρύτητα στην ομάδα των Μαχητών, μια ομάδα που αυτή τη σεζόν θα φέρει στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να έχει παραμελήσει τους διάσημους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου το πρωί της Τρίτης 14/11, έχει ήδη κλείσει η πρώτη διάσημη! Την γνωρίσαμε κατά την συμμετοχή της στο Survivor 5 όπου αναδείχθηκε νικητής ο Στάθης Σχίζας, κι όπως φαίνεται ο κύκλος της με το ριάλιτι δεν έχει κλείσει.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, λοιπόν, όχι απλά φέρεται να έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο του παιχνιδιού, αλλά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει κλείσει και το μισθολογικό της κομμάτι, το οποία ανέρχεται στις 2.500 ευρώ την εβδομάδα.

Ο νέος κύκλος του Survivor θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί αφού ο προηγούμενος δεν είχε πάει όσο καλά ήθελε και ήλπιζε - όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης - οπότε αυτή την φορά κάποια πράγματα θα αλλάξουν! Για την ακρίβεια οι μισθοί των συμμετεχόντων θα δεχθούν... μείωση είτε των διάσημων είτε των επωνύμων ενώ θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στα δώρα και στα έπαθλα αλλά αυτά θα τα δουν αργότερα, ανάλογα με το πως θα τσουλάνε τα επεισόδια!

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την ομάδα των Μαχητών, έχει έρθει στη δημοσιότητα το όνομα της Δήμητρας Γεωργαντή, μιας εθελόντριας πυροσβέστης η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στα social media της από την ημέρα που επισκέφθηκε την Acun Medya. Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα κλείσει η συμφωνία γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε χρόνια με το συγκεκριμένο project οι ιθύνοντες εκτιμούν την διακριτικότητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολοφάνερο πως αυτό δεν υπήρξε...

Ελπίζουμε η βιασύνη της Δήμητρας να μην της στοιχίσει την θέση της στο παιχνίδι.