Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Το ταξίδι στην Ρώμη και τα δώρα από Dior και Gucci (Φωτογραφίες)

Η τελευταία τους εξόρμηση λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Το ταξίδι στην Ρώμη και τα δώρα από Dior και Gucci (Φωτογραφίες)

Λίγο πριν η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρατήσει ή μάλλον παγώσει για λίγο καιρό την ζωή και την δραστηριότητά της στην Ελλάδα για χάρη του Survivor 2024, έκανε ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον σύντροφό της και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω, πέρασαν μαγευτικά!

Το προφίλ της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο instagram και η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της
Instagram/@xrysaxtz

Το ταξίδι τους στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα dior δώρα από τον σύντροφό της

Τα post της στο IG

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η νεότερη «μαχήτρια» αφού είναι μόλις 20 ετών και είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες. Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται σε μία αλλά επεκτείνεται σε δύο Σχολές καθώς είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και παράλληλα σπουδάζει και Ναυτιλιακά. Η αθλητική της εμπειρία περιλαμβάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στίβο. Δεν της αρέσει να την υποτιμούν και τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Το επίσημο trailer του ΣΚΑΙ με τους Μαχητές (δείτε το όλο εδώ) εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά «Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι».