Survivor: Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες! «Πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη off the record...» - Ξεμπροστιάστηκε παίκτης των κόκκινων 2 χρόνια μετά

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες! «Πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη off the record...» - Ξεμπροστιάστηκε παίκτης των κόκκινων 2 χρόνια μετά

Ο Γιώργος Κατσαούνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 28/1, κατά την οποία σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor αυτή τη χρονιά, προχωρώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη χρονιά που εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, που "καίνε" παίκτες, αλλά και την παραγωγή.

Εάν θυμάστε καλά, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν ήταν και ο πιο αγαπητός παίκτης, αφού πολλές φορές κατέληγε να τσακώνεται με τα πρόσωπα της ίδιας ομάδας, προκαλώντας εντάσεις, ωστόσο υπήρξε ο λόγος που ο πρώτος αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αφού τσαντίστηκε τόσο πολύ μαζί του και με την συμπεριφορά του που πήγε να παίξει ξύλο με εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη για τον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5

Σύμφωνα με όσα είπε, όμως, δεν ήταν ο μόνος. Μιλώντας για την απουσία του Άρη Σοϊλέδη από τον κύκλο που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε πως θα έπρεπε να βρίσκεται ξανά στον Άγιο Δομίνικο αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης, όμως επισήμανε πως: «Τον Άρη δεν τον θέλει πολύ η παραγωγή». Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρατυπία που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. «Πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη off the record», εξήγησε ο ίδιος. Τι συνέβη ακριβώς, βέβαια, δεν ανέφερε ποτέ και μας άφησε με ερωτηματικά.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: «Έχω τρελαθεί! Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω» - Έξαλλος για την Αντωνά και τον Γκέντσογλου στο Survivor

Τι απαντά ο τελευταίος για την είσοδό του στο ριάλιτι

Καλεσμένος στο πλατό του Fay's Time ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor σχολίασε την πρεμιέρα του παιχνιδιού και τις δύο νίκες που έφερε η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, μιλώντας συγκινημένος για το μεταξύ τους δέσιμο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στους στίβους μάχης μέσα στο προσεχές διάστημα.

Αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε ότι είχε μαγειρέψει για τους φίλους του, σε μία μικρή συγκέντρωση που οργάνωσε στο σπίτι του, καθώς δεν θα γινόταν να χάσει την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης και την Μαρία Αντωνά να αναδεικνύεται MVP (πολυτιμότερη παίκτρια). Από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που επίσης έχει λάβει συμμετοχή στο Survivor, αποκάλυψε ότι πλέον δεν του λείπει, ωστόσο θα ήθελε να δει τον καλό του φίλο, Άρη στον Άγιο Δομίνικο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: «Είναι δύσκολη η θέση μου...» - Οι δηλώσεις για την Μαρία Αντωνά και το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor

Η Φαίη Σκορδά πήρε την «πάσα», ρωτώντας τον Άρη Σοϊλέδη αν θέλει να πάει στο Survivor, και αν έχουν γίνει συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής. Εκείνος από την πλευρά του απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας από τη μία ότι δεν έχουν γίνει κουβέντες μέχρι σήμερα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να βρεθεί σύντομα στο... αεροπλάνο. «Είναι όλα καλά στη ζωή μου, είτε έρθει το Survivor, είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσουν σε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από το χθεσινό αγώνισμα.

Εκεί όπου φυσικά ξεχώρισε η αρραβωνιστικιά του. Ο Άρης συγκινήθηκε βλέποντας τη να αγωνίζεται και να του αφιερώνει τις νίκες της, και δεν το έκρυψε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι έχουν ζήσει πολλά μαζί, προσωπικές απώλειες και ένα μεγάλο διάστημα χωριστά λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ενώ ακόμα και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εκείνος, σχεδόν αμέσως έφυγε στο Survivor. «Συγκινούμαι για την Μαρία γιατί έχει ξεπεράσει πολλούς φόβους της, είμαι περήφανος γι' αυτήν. Μου είπε πριν φύγει ότι είμαι ένας από τους κυριότερους λόγους που πήγε, για να με κάνει περήφανο και να ζήσει αυτό που έζησα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης για να καταλήξει: «Πήγα να σπάσω το σπίτι από τη χαρά μου με τη νίκη της».