Άρης Σοϊλέδης: «Είναι δύσκολη η θέση μου...» - Οι δηλώσεις για την Μαρία Αντωνά και το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor

«Της είπα να είναι ο εαυτός της...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: «Είναι δύσκολη η θέση μου...» - Οι δηλώσεις για την Μαρία Αντωνά και το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 8/1, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης με αφορμή την συμμετοχή της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά στο φετινό Survivor, λίγο πριν την πρεμιέρα (δείτε εδώ τα highlights). Ωστόσο ο αθλητής απέφυγε να απανατήσει για το ενδεχόμενο να τον δούμε και εκείνον αργότερα στο παιχνίδι.

Το βράδυ της Κυριακής 7/1, στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε την Μαρία Αντωνά, τραβά όλα τα βλέμματα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το νυφικό της (δείτε εδώ τι είπε), σκόραρε την τελευταία και καθοριστική βολή στον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά ξέσπασε και σε κλάμματα κατά την προσωπική της συνέντευξη όταν μίλησε για τον σύντροφό της.

«Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο άνθρωπος μου τον αγαπώ πάρα πολύ, αφιέρωσα την νίκη μου τον Άρη. Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Όλα μου θυμίζουν αυτόν. Θα το δει από το σπίτι ότι έφερα δύο νίκες και δεν θα το πιστεύει» είπε (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά και την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα βρίσκομαι στη δεύτερη φουρνιά του φετινού Survivor, σέβομαι που ήρθες μέχρι εδώ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω, είναι δύσκολη η θέση μου…» δήλωσε αρχικά

«Η Μαρία Αντώνα πριν φύγει μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα πάει να προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί. Της είπα να είναι ο εαυτός της και να μην ξεπεράσει τα όρια της…» συμπλήρωσε

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη στην πρεμιέρα και η συγκίνηση του

«Τρέλανέ με, μωρή παιχτάρα! Δεν βλέπεις καμία, παιχτάρα!», φωνάζει χαρακτηριστικά στην πρώτη ανάρτηση.

«Έχουνε φύγει όλοι από το σπίτι που βλέπαμε Survivor και κάνω βόλτες μόνος μου πάνω κάτω. Εντάξει μια μαγική βραδιά η σημερινή, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει για την Μαρία, μα πάρα πολλά μηνύματα! Είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη γιατί έχει καταφέρει να ξεπεράσει ήδη αρκετούς φόβους που είχε στην ζωή της. Εντάξει συγκινήθηκα, έκλαψα, περηφάνια απίστευτη. Είμαστε εδώ και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Είναι πολύ καλή!»., δηλώνει χαρακτηριστικά κλείνοντας το βράδυ του με αυτό το συγκινητικό μήνυμα.