Survivor spoiler: Μετά τον γάμο της με τον Πύρρο Δήμα, η Αφροδίτη Σκαφίδα «πρόδωσε» την επόμενη είσοδο στο παιχνίδι

«Καλή επιτυχία, ξέρεις εσύ...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/afroditi_skafida
instagram/afroditi_skafida

Σύντομα θα έχουμε νέες προσθήκες στο Survivor, με την δεύτερη «φουρνιά» των παιχτών που θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να ετοιμάζουν βαλίτσες τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ήδη ήταν γνωστό το όνομα του Τζέιμς Καφετζή, αλλά τις τελευταίες μέρες ακουγόταν κι εκείνο της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Κι ενώ ο πρώτος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του με μία μακροσκελή ανάρτηση (δείτε εδώ τι έγραψε), η γοητευτική αθλήτρια του στίβου κρατούσε σιωπή ιχθύος.

Όλα αυτά μέχρι χθες ωστόσο, όταν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους (δείτε εδώ τι έγινε στο γλέντι), και ξεκίνησαν να δέχονται χιλιάδες ευχές. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor, όπως η Ρία Κολοβού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, και φυσικά η πρωταγωνίστρια των τελευταίων... spoiler, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Να θυμίσουμε πως η νύφη, και μέλλουσα μητέρα, είχε λάβει μέρος στον τρίτο κύκλο, «Ελλάδα-Τουρκία».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Μπαίνει στο παιχνίδι και το ανακοίνωσε μέσω instagram - Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης ''εισβάλλει'' στο ριάλιτι

Σταυρούλα Χρυσαειδή
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Οι ευχές στον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα έφεραν το... Survivor spoiler

Από τα σχόλια βγήκε και η είδηση της επιστροφής της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και όταν ευχήθηκε στο ζευγάρι να ζήσει, η Αφροδίτη Σκαφίδα της απάντησε: «Σ' ευχαριστούμε πολύ Σταυρή μου, καλή επιτυχία ξέρεις εσύ»! Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Σταυρούλα από την πλευρά της έχει λάβει μέρος στο Survivor 2022, αλλά και στον περσινό All Star κύκλο, επομένως θα είναι η τρίτη φορά που θα κάνει το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με σκοπό να κερδίσει το τελικό έπαθλο. Αυτές τις μέρες μάλιστα αποχαιρετούσε φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά σε επικοινωνία που είχε το youweekly.gr μαζί της, εκείνη δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τη συμμετοχή της στο νέο Survivor.

Σταυρούλα Χρυσαειδή σχόλιο