Survivor 2024: «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω! Το έχω μετανιώσει πάρα πολύ άσχημα...» - Η ανακοίνωση της Μαριλίνας με κλάματα στους μαχητές

Τρίτη οικειοθελής αποχώρηση;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω! Το έχω μετανιώσει πάρα πολύ άσχημα...» - Η ανακοίνωση της Μαριλίνας με κλάματα στους μαχητές

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 6/2 και με το που άνοιξαν οι κάμερες, οι παίκτες ξεκίνησαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν χθες 5/2 στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τα highlights). Η Μαριλίνα, λοιπόν, ενώ αρχικά ανέφερε πως την πείραξε αυτό που είπε ο Γιάννης Περπατάρης για τις μάσκες που έπεσαν, στη συνέχεια δήλωσε μετανιωμένη μπροστά στις συμπαίκτριές της.

Τους εξήγησε πως δεν σκέφτηκε καλά που έδωσε την ψήφο της και τους ζήτησε να την ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, έβαλε τα κλάματα στην κάμερα του ΣΚΑΙ, λέγοντας πως δεν περίμενε να είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα και πως εάν συνεχίσει έτσι η κατάσταση σίγουρα θα χάσει τον χαρακτήρα της.

Τα κλάματα της Μαριλίνας και η δήλωση για την αποχώρησή της από το Survivor

«Εγώ ψήφισα τον Γιάννη γιατί ήθελα να φύγει ο Rob. Δεν σκέφτηκα καλά και λογικά και όλα αυτά μετά με τον Φάνη και όλα αυτά που είπαν τα παιδιά. Είμαι λάθος σε αυτό το κομμάτι, το έχω μετανιώσει πάρα πολύ άσχημα. Το παιχνίδι για μένα έχει γίνει αρκετά ψυχολογικό και δεν το αντέχω. Θέλω να με ψηφίσετε την επόμενη εβδομάδα να φύγω. Αλήθεια το λέω», είπε χαρακτηριστικά, με τις συμπαίκτριές της να της επισημαίνουν πως πρέπει να πάρει χρόνο να το σκεφτεί.

Αναχώρησαν σήμερα 6/2 η Σταυρούλα και ο Τζέιμς: Οι πέντε παίκτες που θα ταξιδέψουν αύριο για Άγιο Δομίνικο

Το Survivor, γενικότερα, είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα. Φέτος, μάλιστα, έχουν υπάρξει δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, μία του Χρήστου Βολικάκη, η οποία έφερε τα πάνω κάτω, και μία του Άγγελου Γεωργουδάκη για λόγους υγείας, ενώ οι κόντρες που έχουν δημιουργηθεί είναι επίσης πολλές κι ας είναι ακόμα η αρχή.

Βέβαια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να θέλει να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή στον Άγιο Δομίνικο, γι' αυτό και ετοιμάζει νέες προσθήκες. Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό (5/2) επεισόδιο ανακοίνωσε σε όλους πως θα καταφθάσουν ο Τζέιμς Καφετζής (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του για την επιστροφή του στο ριάλιτι) και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ωστόσο γνωρίζουμε στο youweekly.gr πως θα υπάρξουν κι άλλες.

Οι δυο πρώτοι αναχώρησαν σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου για τον εξωτικό προορισμό και αύριο, Τετάρτη 7/2 θα ταξιδέψουν η Έλενα Αμανατίδου, που πολλοίς ίσως γνωρίζετε μέσα από το Tik Tok και το Instagram (δείτε εδώ περισσότερα για εκείνη), ο Θεόδωρος Τουρκογεώργος και ο Κώστας Βουγιουκλάκης. Δίπλα τους, θα είναι άλλα δύο πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα δεν είναι ακόμη γνωστά.

Το πως θα χωριστούν στις ομάδες δεν είναι ακόμη γνωστό, διότι όλα εξαρτώνται από την αυριανή αποχώρηση, αλλά και από τις ανάγκες που έχουν οι κόκκινοι και οι μπλε. Η αρχική ιδέα της παραγωγής, ωστόσο, σχετικά με τον Τζέιμς και την Σταυρούλα ήταν να μπει εκείνος στους διάσημους και εκείνη στους μαχητές.