Survivor 4/3: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Έρχεται "δυνατό" συμβούλιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/3: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Άλλος ένας αγώνας έφτασε στο τέλος του στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor, μετά τον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τους παίκτες της μπλε ομάδας (δείτε εδώ τι συνέβη). Μαχητές και διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης με απώλειες λόγω τραυματισμών, αλλά τα έδωσαν όλα για να πάρουν τη νίκη και να μη χρειαστεί να ψηφίσουν στο συμβούλιο που θα ακολουθήσει.

Οι μπλε ξεκίνησαν με ένα μικρό προβάδισμα, στην πορεία τους έφτασαν οι κόκκινοι, αλλά έπειτα οι αντίπαλοι τους πέρασαν ξανά. Έφτασαν, λοιπόν, στους 9 πόντους, με τους διάσημους να έχουν μείνει αρκετά πίσω. Τότε μπήκε η Δώρα στο παιχνίδι, ενάντια στην Ευγενία, η οποία προσπάθησε να κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα της.

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε (4/3) την ασυλία στο Survivor

Η τελευταία, όμως, δεν έχει καταφέρει να φέρει καμία νίκη μέχρι στιγμής και δεν έκανε την έκπληξη ούτε αυτή τη φορά και έτσι οι μαχητές, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, πήραν τη νίκη. Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα ψηφίσουν οι διάσημοι. Μπορείτε, βέβαια, να δείτε πρώτοι εδώ.

Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Η σχέση με την Ιωάννα Τούνη που λίγοι θυμούνται (Φωτογραφία)

Η 9η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 3/3 με δυο νέες προσθήκες ανδρών. Μια από τις δυο βέβαια ήταν αρκετά γνώριμη. Αναφέρομαι φυσικά για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους που ενσωματώθηκε στην ομάδα των Κόκκινων .

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι 29 ετών και όπως αναγράφει στο βιογραφικό του ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του! Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής. Εκτός, όμως, από το Μπάσκετ έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες.

Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει! Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής!

Είμαι σίγουρη πως με την πρώτη ματιά αρκετοί από εσάς αρχίσατε να συλλογίζεστε «μα που τον ξέρω, που τον ξέρω;»! Εγώ θα σας πω!

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους κατά το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2017 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του My Style Rocks και είχε την τιμή να περπατήσει στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη ως ο και καλά συνοδός της, σε ένα Gala. Η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική αφού ο ίδιος είναι μοντέλο.

Μάλιστα, έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από την τότε εμφάνισή τους, στην οποία ποζάρει αγκαλιά στην γνωστή influencer.