Survivor 7/3: ΣΟΚ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε

Δυστυχώς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 7/3: ΣΟΚ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε

Ολόκληρη πλεκτάνη στήθηκε από την Σταυρούλα και τον Τζέιμς στο Survivor ώστε να αποχωρήσει η Μαριλίνα από το παιχνίδι απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου, ώστε να δυναμώσει η ομάδα τους και να μείνει μία πιο αδύναμη από την αντίπαλη πλευρά, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε η ίδια η Βακονδίου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Αυτό την πείσμωσε, λοιπόν, και δεν θέλησε να τους κάνει το χατίρι, γι' αυτό και τα έδωσε όλα στον αγώνα επικράτησης που ακολούθησε. Έπαιξε απέναντι στη Μαρία Αντωνά και μετά την Αναστασία Τσέρου, η οποία πέρασε πρώτη στον πάγκο, έχοντας εξασφαλίσει την θέση της, ακολούθησε εκείνη.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε (7/3) από το Survivor

Έτσι, η Μαρία έμεινε πίσω για να αντιμετωπίσει την Ευγενία Μπόρλα. Το χέρι της, όμως, την πονούσε πάρα πολύ και η δύναμη και η ενέργειά της άρχισαν να πέφτουν. Παρόλο, δηλαδή, που η τελευταία είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από εκείνη, της "έδωσε" δύο εύκολες νίκες.

Η Μαρία πήρε την τρίτη νίκη και την τέταρτη, ωστόσο, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, η Ευγενία πήρε έφερε το τελευταίο νικητήριο πόντο της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Αντωνά δεν άντεξε, καθώς κουράστηκε και πιέστηκε πολύ, αφού ήταν υποψήφια για άλλη μία φορά, χωρίς να της αξίζει, έχοντας πάρει το βάρος των διάσημων πάνω της όλες αυτές τις ημέρες που οι περισσότεροι είναι τραυματισμένοι, ενώ η τύχη απ' ότι φαίνεται δεν ήταν με το μέρος της. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Δείτε επίσης: Άρης Σοιλέδης: «Σε αντίθεση με κάποιες "φίλες" που την...» - Η οργισμένη ανάρτηση για την Μαρία Αντωνά