Survivor 2/4: «Πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνο και αποχώρησε, της ζητήσαμε να... αλλά δεν το δέχθηκε» - Άφωνοι όλοι! Η ανακοίνωση του Λιανού για Ασημίνα

Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2/4: «Πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνο και αποχώρησε, της ζητήσαμε να... αλλά δεν το δέχθηκε» - Άφωνοι όλοι! Η ανακοίνωση του Λιανού για Ασημίνα

Ο κακός χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου, καθώς οι παίκτες είχαν να συζητήσουν πολλά. Ξεκίνησαν από τον τσακωμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος προκλήθηκε εξαιτίας της απόφασής της πρώτης να μην παίξει στα δεύτερα ματσαρίσματα.

Ο παίκτης των μπλε την κατηγόρησε πως τα παράτησε επειδή δεν κέρδιζε, με εκείνη να φωνάζει πως προσπαθεί να προστατεύσει την υγεία και τον οργανισμό της, με εκείνον να της εξηγεί πως το καταλαβαίνει, αλλά το ότι τον έβρισε δεν ήταν σωστό.

Εκείνη τότε, δήλωσε πως δεν τον έβρισε ποτέ, με τον Τζέιμς να της λέει πως ο Φάνης άκουσε την βρισιά της. Η ίδια τον χαρακτήρισε ψεύτη και επέμεινε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο (αλλά αν δείτε το βίντεο ακούγεται να βρίζει κανονικά) και έληξε ήρεμα η συζήτηση.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε ο καβγάς ανάμεσα στον Φάνη και τον Χριστόφορο, οι οποίοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μετά τον αγώνα, επειδή ο δεύτερος είπε τον πρώτο "βλακάκο". Ο Ταξίδης συνέχισε την επίθεση προς το πρόσωπο του Μπολέτση, λέγοντας πως δεν μετανιώνει και, μάλιστα, προσπάθησε να τον θίξει λέγοντας πως όλο προβάλλει τις σπουδές και τα πτυχία του, παρόλο που σπούδασε με τα λεφτά του μπαμπά του.

Ο Φάνης από την άλλη πλευρά κατηγόρησε τον Χριστόφορο για ομοφοβία, διότι είπε ότι είναι προσβλητικό να δέχεται φιλάκια από έναν άντρα, και για άλλη μία φορά άκρη δεν βγήκε, αφού κανένας δεν παραδεχόταν εάν έχει κάνει κάτι λάθος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της Ασημίνας από το συμβούλιο του Survivor

Και εκεί που ο Γιώργος Λιανός τους σταμάτησε για να ξεκινήσει η ψηφοφορία, η Ασημίνα σηκώθηκε και είπε: «Περίμενε λίγο...» και έφυγε τρέχοντας.

«Η Ασημίνα εμφανώς εκνευρισμένη από τη συζήτηση για αυτό που την κατηγόρησε ο Φάνης και ο Τζέιμς, πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνο και αποχώρησε, της ζητήσαμε να ψηφίσει με επιστολική ψήφο, δεν το δέχθηκε, επομένως η ψηφοφορία πρέπει να συνεχιστεί έτσι...», εξήγησε ο παρουσιαστής στη συνέχεια, με τους παίκτες να δείχνουν μπερδεμένοι για το συμβάν αυτό, αφού έγινε σε άκυρη στιγμή στα ξαφνικά.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ένα βήμα πριν την αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Όσα έχουν κοπεί στο μοντάζ από το σημερινό επεισόδιο

Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έτσι, λοιπόν, με μία ψήφο λιγότερη, νέα υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Aira Adomaityte, όπως σας είχε αναφέρει ήδη το youweekly.gr. Επομένως ο Σταμάτης εξαιρέθηκε και οι μπλε ψήφισαν ξανά, για να βγάλουν κοπέλα στον τάκο. Η Χρύσα είναι εκείνη που θα κάνει παρέα με την Ιωάννα Τζαβέλα και την Aira...

Λίγο πριν το τέλος επέστρεψε και η Χατζηανδρέου, αναφέροντας πως αισθάνεται πολύ καλύτερα, χωρίς να πει οποιαδήποτε άλλη κουβέντα.