Survivor highlights 4/4: Η ανακοίνωση σπαραγμός του Γιώργου Λιανού και ο παίκτης που έφυγε μετά το τσακωμό των Μπλε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 4/4: Η ανακοίνωση σπαραγμός του Γιώργου Λιανού και ο παίκτης που έφυγε μετά το τσακωμό των Μπλε

Καταιγιστικό ήταν το χθεσινό 4/4 επεισόδιο του Survivor καθώς η Μπλε ομάδα τσακώθηκε με αποτέλεσμα ένας ένας παίκτης να φεύγει από τον πάγκο. Λίγο αργότερα μια κοπέλα παίκτρια αποχώρησε...

Αναλυτικά τα 4/4 highlights του Survivor

Οι παίκτες είχαν μια περίεργη ψυχολογία μετά από όλα όσα συνέβησαν στο 3/4 επεισόδιο (δείτε εδώ τα highlights), με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπά και να λέει: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγγνωμάκιες», λόγω της δήλωσης του Σταμάτη για την οποία απολογήθηκε μετά.

Περίεργη διάθεση έχει και η Σταυρούλα, η οποία παραπονέθηκε για τον Φάνη, διότι την πείραξε που είπε ότι έφταιγε που άλλαξαν θέσεις και έτσι έχασαν τον τελικό πόντο, ρίχνοντας το φταίξιμο πάνω της. Επισήμανε, μάλιστα, πως είναι αρκετά περίεργος τελευταία και δεν της αρέσει αυτό.

Μόλις, όμως, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε τι θα ακολουθήσει για τους νικητές απόψε, τα ξέχασαν όλα και ξέσπασαν σε κλάματα από συγκίνηση. Οι μπλε θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους εάν κερδίσουν.

«Το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, αλλά θα ήθελα ένα γράμμα και από την γυναίκα μου, δεν λέω ψέματα...», είπε εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής, με τον παρουσιαστή να του λέει: «Θοδωρή εσύ το μεγάλο έπαθλο το έχεις κερδίσει ήδη και βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και αναφέρομαι στο παιδί σου. Μπορώ να σου πω, λοιπόν, ότι η γυναίκα σου που σε αγαπάει πάρα πολύ, η Αλεξάνδρα, έχει στείλει ένα πολύ γλυκό και περιγραφικό μήνυμα για τις στιγμές που ζει μαζί με το μωρό σας».

Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, εξέφρασε την αγάπη του για την καλή του και το παιδί τους και είπε πως θα βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Αναστασία, η οποία περίμενε γράμμα από τον πατέρα της, παρόλο που γνωρίζει πως είναι δύσκολο για εκείνον. «Κοίτα να δεις, πώς πολλές φορές οι άνθρωποι ξεπερνούν αυτά που πιστεύουμε γι' αυτούς και ο κύριος Φίλιππος κάθισε με υπομονή και έγραψε ένα γράμμα για να το στείλει με πολλή αγάπη», της είπε ο Γιώργος Λιανός και τα δάκρυα δεν είχαν σταματημό.

Συγκινημένη ήταν και η Χρύσα, όπως και η Ασημίνα. Μόνο που για την τελευταία και την κόκκινη ομάδα γενικότερα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού είναι ένα έπαθλο επικοινωνίας πίσω και αν κερδίσουν θα πρέπει να ακούσουν ηχητικά από τους φίλους τους μόνο.

Ξεγυμνώθηκε κι έμεινε με το εσώρουχο ο Φάνης για την Σταυρούλα - «Δίνουν και το βρακί τους για να κερδίσουν»

Και οι δύο ομάδες ήθελαν οπωσδήποτε να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, επομένως φωνάζουν με πάθος από τους πάγκους για να εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο.

Η Ασημίνα, όμως, φώναζε "κούνα το, κούνα το" για να ταλαιπωρηθεί ο αντίπαλος και ίσως και να πέσει και αυτό εκνεύρισε τους μαχητές, διότι χθες τσακώθηκαν επειδή ο Σταμάτης είπε "πέσε ρε" σε εκείνη και το θεώρησαν άσχημο. Παρόλα αυτά δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Ας πάμε, όμως, και στα αστεία της υπόθεσης. Ο Φάνης λίγο αργότερα ξεγυμνώθηκε και έμεινε με το εσώρουχό του, χαρίζοντας το μαγιό του στη Σταυρούλα, ώστε να γλιστράει περισσότερο στην ξύλινη δοκό που έπρεπε να σκαρφαλώσει. «Η μπλε ομάδα δίνει και το βρακί της για να κερδίσει», φώναξε ο Γιώργος Λιανός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

«Αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;», «Μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή!» - ΠΑΝΙΚΟΣ στους μπλε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να αποχωρούν ένας ένας

Η Χρύσα δήλωσε πως δεν θα έπαιζε στον δεύτερο γύρο λόγω υψοφοβίας και αυτό σήμαινε πως θα έπαιρναν πέναλτι και οι κόκκινοι θα διάλεγαν όποια ήθελαν για να παίξει στη θέση της. Τότε, ειπώθηκε κάτι περί στρατηγικής από τον Φάνη, με τον Τζέιμς να γίνεται έξαλλος και να φωνάζει: «Αφού λες να παίξετε μόνο με τη Σταυρούλα. Με έχετε τρελάνει ρε μ@λ@κ@. Αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;».

«Δεν θα μου φωνάζεις! Ό,τι θες θα μου το λες ήρεμα», του απάντησε ο Μπολέτσης, με την Σταυρούλα να λέει: «Το θέμα δεν είναι ότι κάνουμε κάτι που κράζουμε όταν δύο παίκτριες φοβούνται, εγώ δεν θέλω να παίζουν και να φοβούνται...».

Τότε ο Φάνης της είπε: «Κάτσε να ξεκουραστείς...», κάτι που την εξόργισε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει: «Δεν θέλω να ξεκουραστώ ρε παιδιά. Μη με εκνευρίζετε σήμερα».

«Χαλάρωσε!», συνέχισε ο συμπαίκτης της για του πει: «Όχι, εσύ να χαλαρώσεις. Φάνη μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε πάντα όλοι εμείς εσένα».

Και έτσι αποχώρησε από τον πάγκο η Σταυρούλα και την ακολούθησε ο Τζέιμς. Του εξομολογήθηκε, λοιπόν: «Με έχει φτάσει ως εδώ, εχθές πετούσε πράγματα και τον δικαιολογούσαμε κιόλας. Δεν βγήκαμε να πούμε κάτι που η συμπεριφορά του δεν είναι ωραία αυτή την εβδομάδα. Και όταν μιλάμε για την επικοινωνία μου δεν θέλω να μείνω έξω. Θέλω να παίξω συνεχόμενα run...».

Ποια ομάδα κέρδισε

Τελικά, όμως, δεν έπαιξε και οι μαχητές μαχητές έχασαν με διαφορά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr. Το έπαθλο επικοινωνίας πήγε στους Κόκκινους. Οι μπλε έχασαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα γράμματα των οικογενειών τους και βρέθηκαν με νέα προβλήματα, αφού όλοι σχολίαζαν πως τελικά η τριάδα που αναφέρθηκε παραπάνω μάλλον "έσπασε" και άρχισαν και εκείνοι να αντιλαμβάνονται την "προβληματική" συμπεριφορά του Φάνη.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Μετά το φαγοπότι και την επικοινωνία των διάσημων, όμως, ακολούθησε η δοκιμασία της αποχώρησης. Σταυρούλα, Χρύσα, Ιωάννα και Aira κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν την θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για καλή τους τύχη, οι μπλε και οι κόκκινες χωρίστηκαν σε δυάδες, γεγονός που ευνόησε και την Χρύσα. Η ίδια δηλαδή μονομάχησε με την Ιωάννα, ενώ η Σταυρούλα με την Aira. Η Σταυρούλα, μάλιστα, ως η πιο δυνατή αγωνιστικά, διάλεξε και τον τελικό στόχο που θεώρησε πως θα ευνοούσε εκείνη και την συμπαίκτριά της και το σχέδιο πέτυχε, αφού πέρασαν πρώτες στον πάγκο και χαλάρωσαν. Η Χατζηγεωργίου, βέβαια, κατέρρευσε αφού κέρδισε...

Οι δύο διάσημες, λοιπόν, έμειναν στην προσπάθεια. Το πήγαν πόντο πόντο, αλλά τελικά, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, αυτή που έμεινε πίσω και δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι είναι η Ιωάννα Τζαβέλα...