Survivor 2024 - Τον έβγαλαν ομόφωνα στον τάκο: «Σε σχέση με αυτά που έζησε ο πατέρας του Τζέιμς...»

Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Τον έβγαλαν ομόφωνα στον τάκο: «Σε σχέση με αυτά που έζησε ο πατέρας του Τζέιμς...»

Ένα έντονο επεισόδιο είδαμε απόψε στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται για την ασυλία και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεχωρίζει με πέντε νίκες και να φέρνει το τοτέμ στους δεύτερους. Σημειώνεται πως πριν από λίγη ώρα είχε δείξει να νιώθει αμήχανα με την κατάσταση στην παραλία (δείτε εδώ τι συνέβη)

Το επεισόδιο σημαδεύτηκε βέβαια από τα δυσάρεστα νέα που έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής, και αφορούσαν τον πατέρα του, που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε πως σκέφτεται πλέον μόνο τους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του)

Παρόλα αυτά, η διαδικασία της κάλπης είναι αναπόφευκτη. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, και οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες, με δεδομένο ότι οι γυναίκες της παραλίας είναι ασφαλείς για δύο εβδομάδες με απόφαση της παραγωγής

Γνώριμος στη διαδικασία ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor

Τελικά δεν... δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, με τα spoilers να επιβεβαιώνονται και τον Χριστόφορο Ταξίδη να είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση. Σημειώνεται πως είχε βρεθεί στην ίδια θέση πριν από περίπου ένα μήνα, με ομόφωνη απόφαση, και καλείται ξανά να υπερασπιστεί τη θέση του στο Survivor. Στις δηλώσεις του στο συμβούλιο πάντως, κι εκείνος φάνηκε σοκαρισμένος από την ιστορία του πατέρα του Τζέιμς.

«Μετά απ' αυτά που άκουσα από τον Τζέιμς, το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί είναι να βγω σε μονομαχία. Πραγματικά αυτά που ζούμε εδώ μέσα είναι μικρές λεπτομέρειες σε σχέση με αυτά που έχει ζήσει ο πατέρας του έξω, στον Ειρηνικό. Δεν ανησυχώ, είναι νωρίς ακόμα για να φύγω. Θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor.

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης

Χριστόφορος Ταξίδης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία επτά χρόνια είναι υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Έχει κάνει αρκετές δουλείες στη ζωή του, αντέχει στην πίεση και ωρίμασε νωρίς καθώς από μικρός είχε αναλάβει τα οικογενειακά βάρη. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία, την πάλη και την κολύμβηση. Δηλώνει πανέτοιμος για τα παρκούρ του Survivor και πιστεύει ότι το αβαντάζ του θα είναι η δύναμη και η αντοχή! Θεωρεί ότι δε θα τον δυσκολέψει τίποτα και πως θα προσφέρει ισορροπία στην ομάδα του.