Τζέιμς Καφετζής: Αυτή είναι η ηρωΐδα μαμά του - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Σπάνια κοινή τους φωτογραφία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@jamie.kaf
Instagram/@jamie.kaf

Το ότι μπαίνοντας στο Survivor θα έστρεφε πολλά βλέμματα πάνω του το γνωρίζαμε, ότι θα ήταν γι' αυτόν τον λόγο δεν το φανταζόταν κανείς! Ο Τζέιμς Καφετζής εδώ και λίγα 24ωρα περνάει πολύ δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο ξέροντας πια πως ο πατέρας του, Λευτέρης, παρά το γεγονός ότι ζει - ευτυχώς - πέρασε δύσκολα περιμένοντας καταμεσής του ειρηνικού ωκεανού, τραυματισμένος, κάποιον να τον σώσει.

Η αμφιταλάντευση για το τι πρέπει να κάνει τώρα, να φύγει από το παιχνίδι και να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του ή να παραμείνει και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο όνειρό του είναι μεγάλη, την απόφαση, ωστόσο, εμείς την γνωρίζουμε από εχθές (δείτε εδώ). Ο Τζέιμς Καφετζής έχει μια πολύ δυνατή και δεμένη σχέση με την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Όλο το παρασκήνιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά «Μου έχουν διδάξει και οι δυο ότι όταν κάτι το θες πάρα πολύ πας, το κυνηγάς κι ακριβώς αυτό κάνει και ο πατέρας μου. Για μένα οι γονείς μου είναι οι ήρωές μου, έχουν περάσει και οι δυο δύσκολα έχουν ξεκινήσει από το μηδέν»

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Φωτογραφίες από το ιστιοφόρο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή - Με αυτό ναυάγησε στον ειρηνικό ωκεανό

Η μητέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ψάχνοντας, λοιπόν, μετά την εξομολόγηση αυτή, το προφίλ του Τζέιμς Καφετζή στο instagram εντοπίσαμε μια σπάνια κοινή φωτογραφία αυτού με την μητέρα του, η οποία προσπαθεί όσο μπορεί να κρατιέται εκτός δημοσιότητας και να στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί τα παιδιά της και τον άντρα της.

Ο Τζείμς είχε κάνει την ανάρτηση αυτή για να ευχηθεί στην μητέρα του τότε χρόνια πολλά, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια πολλά σούπερ μαμά». Μα καλά δεν σας μοιάζουν υπερβολικά πολύ;

O Τζέιμς Καφετζής με την μητέρα του
Instagram/@jamie.kaf