Survivor highlights 17/4: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Τζέιμς Καφετζή - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 17/4: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Τζέιμς Καφετζή - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Σχετικά ήρεμο ήταν το χθεσινό 17/4 επεισόδιο του Survivor. Είχαμε έναν δύσκολο και δυνατό αγώνα με πολύ βροχή, ενώ στο τέλος βγήκε ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 17/4 highlights του Survivor

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι...» - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο παίκτης ήταν σε σοκ από τα πρώτα λεπτά που ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα και τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί η οικογένειά του - όσο εκείνος μαχόταν ανυποψίαστος στο Survivor.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με κάποιους συμπαίκτες του την τραγική αυτή είδηση. Με τη σειρά τους λοιπόν, μπλε και κόκκινοι σοκαρίστηκαν στο άκουσμα του ναυαγίου και έκαναν με κάθε τρόπο συμπαράσταση στον Καφετζή.

Την Τετάρτη 17/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετέφερε τα συναισθήματά της για την περιπέτεια, που αντιμετώπισε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή - σε προσωπική της συνέντευξη.

«Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τελικό σκορ 12/3 - Η ομάδα που κέρδισε τη σημερινή ασυλία

Την Τετάρτη 14/4 μαχητές και διάσημοι έπαιξαν για την τρίτη ασυλία της βδομάδας στο Survivor, την οποία και προσπάθησαν όλοι - με νύχια και με δόντια - να κερδίσουν με σκοπό να εξασφαλίσουν την παραμονή ενός συμπαίκτη τους στην ομάδα.

Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει από νωρίς σήμερα και για μια ακόμη φορά πέσαμε μέσα σχετικά με την ομάδα, που θα κερδίσει στο Survivor. Με τελικό σκορ 12/3 οι κόκκινοι νίκησαν τους μπλε με τη διαφορά αυτή να στοιχίζει ιδιαίτερα στους μαχητές!

Σχεδόν παμψηφεί στον τάκο - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι νικητές από τον αγώνα ασυλίας στο Survivor ήταν οι κόκκινοι και έτσι οι μαχητές οδηγήθηκαν προς το τέλος του επεισοδίου στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να αναδείξουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη έβγαλε αυτόν ακριβώς τον παίκτη, για τον οποίο σας είχαμε μιλήσει και νωρίτερα! Όπως ήταν λοιπόν φυσικό και επόμενο, οι μαχητές ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή για την μονομαχία της Πέμπτης 18/4. Ο ίδιος μάλιστα έδειξε να περιμένει το αποτέλεσμα, όταν του ανακοινώθηκα η υποψηφιότητά του - τονίζοντας πως εκείνος ζήτησε να ψηφιστεί μετά τα τελευταία γεγονότα με τον πατέρα του!