Survivor highlights 29/4: Ανησυχία για την Ασημίνα - Ο σκύλος που κυνηγούσε παίκτη και 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor highlights 29/4: Ανησυχία για την Ασημίνα - Ο σκύλος που κυνηγούσε παίκτη και 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 29/4 είδαμε το νέο επεισόδιο για το Survivor με τα απρόοπτα να μην λείπουν για ακόμα μια φορά από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ποια ομάδα πήρε τη δεύτερη ασυλία και ποιος παίκτης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε 30/4).

Δείτε επίσης: Survivor trailer 30/4: «Ρε φίλε με τρελαίνεις», «Μίλα σαν άνθρωπος» - Παγωμένοι όλοι με τον τσακωμό στη μέση του αγωνίσματος

Όσα είδαμε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 29/4 στο Survivor

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά τη 2η ασυλία

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε άλλος ένας αγώνας του Survivor κατά τον οποίο οι παίκτες έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να φτάσουν στον τελικό στόχο και να φέρουν πόντους στην ομάδα τους. Σε αυτόν δεν μπορούσε να συμμετέχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία με εντολή γιατρού έμεινε εκτός, για να μπορέσει να αναρρώσει.

Είναι μία παίκτρια που φέρνει πολύ σημαντικούς πόντους για τους μαχητές σε κάθε "μάχη" και η απουσία της φάνηκε πως κόστισε, αφού, όπως το youweekly.gr είχε ήδη αποκαλύψει νωρίτερα, οι κόκκινοι κέρδισαν την αποψινή ασυλία, επομένως μετά τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους των διάσημων, στον τάκο θα βρεθεί ένας μπλε.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως συνέβη και ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ένα σκυλί μπήκε ξαφνικά στον στίβο μάχης και κυνήγησε τον Γιώργο Γκιουλέκα, χαρίζοντας γέλιο σε όλους που κοιτούσαν από τους πάγκους άναυδοι.

Δείτε επίσης: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Η αδιαθεσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο φετινό παιχνίδι, καθώς η υγεία της έχει δοκιμαστεί σοβαρά θα λέγαμε. Σε έναν λοιπόν από τους αγώνες, που έτρεξε με τον Σάββα την είδαμε να πέφτει κάτω, κλαίγοντας και φωνάζοντας: «Δεν θέλω άλλο».

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ήδη στον τάκο βρισκόταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους από τους κόκκινους μετά τη δική τους χθεσινή 28/4 ήττα και όπως αποδείχθηκε η πρόταση - πρόκλησή του πραγματοποιήθηκε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ο Παπαχαραλάμπους, συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία, ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, τον οποίο και θεωρεί δυνατό, σε περίπτωση που έχαναν οι μπλε. Δεν είναι γνωστό εάν συνέβη επίτηδες ή όχι, πάντως θα έχει αυτή την τύχη, αφού πήρε τις περισσότερες ψήφους και είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει το youweekly.gr για μία ακόμη φορά.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι 30 ετών και εργάζεται ως Fitness Manager. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του!