Survivor highlights 30/4: Στο νοσοκομείο η Δαλάκα - Η ξαφνική αποχώρηση του Σταμάτη και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor highlights 30/4: Στο νοσοκομείο η Δαλάκα - Η ξαφνική αποχώρηση του Σταμάτη και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πολλά και διάφορα είδαμε να συμβαίνουν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 στο νέο επεισόδιο του Survivor. Ο τραυματισμός της Δαλάκα έφερε ανησυχία, όπως και η αδιαθεσία του Σταμάτη που τον έβγαλε εκτός. Ποια ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία και ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δείτε επίσης: Survivor: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Τα highlights για το χθεσινοβραδινό 30/4 επεισόδιο του Survivor

Σε αμηχανία η Κατερίνα Δαλάκα με την ερώτηση του Γιώργου Λιανού

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου και παίκτες αφού μίλησαν περιληπτικά για όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη μέρα (δείτε εδώ τα highlights), βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να μάθουν ποιος θα είναι ο νέος στίβος μάχης και τι θα ακολουθήσει αυτή τη φορά.

Ο παρουσιαστής, όμως, το πρώτο που έκανε ήταν να παρατηρήσει την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία φορούσε ένα αντρικό μπλουζάκι, το οποίο ανήκει στον Γιώργο Γκιουλέκα. Αμέσως της είπε: «Θέλεις να τον νιώθεις πάνω σου;», με εκείνη να χαμογελάει αμήχανα και να εξηγεί πως της την είχε δώσει πιο παλιά, κάποια στιγμή που δεν είχε άλλα στεγνά ρούχα να βάλει δικά της και μιας που έβρεχε συνέχεια αυτές τις μέρες και είχε ξεμείνει, την χρησιμοποίησε ξανά. Μάλιστα, τόνισε πως δεν του την είχε επιστρέψει ποτέ.

Δεν είναι αντιληπτό εάν οι δύο παίκτες τα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους, καθώς στους αγώνες είναι σίγουρα ένα δυνατό ζευγάρι στα flag race, όμως έξω από το παιχνίδι έχουν διαπληκτιστεί αρκετές φορές, κυρίως λόγω της επικοινωνίας του με τον Τζέιμς Καφετζή που ήταν στην αντίπαλη ομάδα. Ίσως τώρα που έφυγε να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και να έχουν βρει τις ισορροπίες τους.

Άσχημος τσακωμός στον πάγκο των κόκκινων - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα

Οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor ρίχτηκαν στη μάχη και απόψε, Τρίτη 30 Απριλίου, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν μία ακόμη ασυλία. Το πήγαιναν πόντο πόντο, γεγονός που δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Έτσι, δεν άργησε να έρθει και ο τσακωμός.

Τη στιγμή ο Σταμάτης έπαιζε ενάντια στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο Χριστόφορος φώναζε στον δεύτερο για να τον βοηθήσει και να τον καθοδηγήσει. Αυτό, όμως, φαίνεται πως τον μπέρδεψε χειρότερα και τελικά εκείνος έχασε και άλλος ένας πόντος πήγε στους μαχητές. Τότε ο Γιώργος αφού κάθισε στον πάγκο, πετάχτηκε έξαλλος και έβαλε τις φωνές στον συμπαίκτη του.

  • Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Γιατί φωνάζεις; Χάνω την επαφή μου. Βλέπω τα πάντα!
  • Χριστόφορος Ταξίδης: Μίλα σαν άνθρωπος!
  • Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Συγγνώμη, τελείωσε.
  • Χριστόφορος Ταξίδης: Τι τελείωσε; Τι είμαι;
  • Γιώργος Παπαχαραλάμπους: Δεν παίζω ξανά!
  • Χριστόφορος Ταξίδης: Δεν πειράζει θα παίξω μόνο εγώ...

Πράγματι έμεινε εκτός, χαρίζοντας πέναλτι στους αντιπάλους. Εκτός, όμως, έμεινε και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία μετά από αγώνα της και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ενυδάτωση, διότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Έτσι, οι μόνοι που έμειναν να παλεύουν στους διάσημους είναι η Δώρα και ο Χριστόφορος, αφού και η Ασημίνα, αλλά και ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν παίζουν μετά από εντολή γιατρού.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την ασυλία

Ο χθεσινό (30/4) αγώνας ασυλίας του Survivor αποδείχθηκε πολύ δύσκολος τελικά, αν και τίποτα δεν πρόδιδε στην αρχή τι θα ακολουθούσε. Μετά τον άσχημο τσακωμό στον πάγκο των κόκκινων και την μεταφορά της Κατερίνας Δαλάκα στο νοσοκομείο, οι διάσημοι έμειναν να αγωνίζονται με δύο παίκτες, τη Δώρα και τον Χριστόφορο. Ήταν αυτό καταλυτικό για το αποτέλεσμα;

Για κακή τους τύχη, ναι. "Πλήρωσαν" τα νεύρα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους και επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr οι μαχητές είναι εκείνοι που έφτασαν τους δώδεκα πόντους και πήραν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Φυσικά, η κακή τους ψυχολογία έπαιξε ρόλο, όμως θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να πάρουν το αίμα τους πίσω αύριο. Ποιον θα βγάλουν στον τάκο στο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια; Διαβάστε παρακάτω...

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Έφυγε ξαφνικά ο Σταμάτης από το συμβούλιο

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, μετά από ένα ακόμη συμβούλιο, από το οποίο αναδείχθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι κόκκινοι είναι εκείνοι που εξαιτίας της ήττας τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά.

Πριν, όμως, ψηφίσουν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Σταμάτης Ταλιαδιανός αποχώρησε ξαφνικά από το συμβούλιο, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Ήδη από την αρχή του αποψινού αγώνα αντιμετώπιζε προβλήματα και υπήρχε περίπτωση να μείνει εκτός, όμως έμεινε για να παλέψει και τα κατάφερε. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό και λίγο αργότερα επανήλθε.

Οι διάσημοι, λοιπόν, οδηγήθηκαν στην κάλπη και έγραψαν το όνομα του συμπαίκτη τους που θα οδηγηθεί σε μονομαχία την Πέμπτη 2/5. Όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει ώρες νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η νέα υποψήφια και παρά τον τραυματισμό της, θα πρέπει να δείξει πως αξίζει να μείνει παραπάνω στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως δεν γίνεται να μένει άλλο στον πάγκο και να δικαιολογείται συνέχεια, κάτι με το οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας της..