Σασμός: Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Που πάνε τα χωριά και 60.000 ευρώ

Θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Που πάνε τα χωριά και 60.000 ευρώ

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Άγγελου με την έναρξη της β' σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Οι Βρουλάκηδες έχασαν ένα ακόμα στήριγμα στην οικογένειά τους, ενώ η Άσπα έμεινε και πάλι μόνη της.

Η Άσπα, όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε κάνει σχέση με τον Άγγελο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μιας και ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα. Μάλιστα, της έφτιαξε από την αρχή την καντίνα της.

Όσο για την Αργυρώ, στο πρόσωπό του βρήκε τον αδερφό που έχασε μετά το θάνατο του αγαπημένου της Πετρή και τη στήριξε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε (δείτε εδώ γιατί θα βρεθεί στα δικαστήρια η κοπέλα).

Ο Άγγελος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της μητέρας του, ενώ είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες και μερικά χωράφια, αφήνοντάς τους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Κάπως έτσι, σαν να διαισθανόταν ότι κάτι άσχημο μπορεί να του συμβεί, πήγε σε έναν συμβολαιογράφο και έφτιαξε τη διαθήκη του. Στη διαθήκη αυτή, αφήνει στην... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr