Μία νύχτα του Αυγούστου (6/11): Η Μαρία και ο Νίκος κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα την κόρη τους

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία νύχτα του Αυγούστου (6/11): Η Μαρία και ο Νίκος κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα την κόρη τους

Η μικρή Χριστίνα ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρότητα της γειτονιάς της στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μία νύχτα του Αυγούστου, όμως αυτό έφερε ακόμη πιο κοντά τον Μανώλη και την Ρηνιώ. Σε δύσκολη θέση, ωστόσο, βρίσκονται η Μαρία και ο Νίκος οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα το παιδί τους.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (6/11) στη σειρά Μία νύχτα του Αυγούστου

Επεισόδιο 6

Η Μαρία και ο Νίκος βρίσκονται στη σπαρακτική θέση να πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς την κόρη τους, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα. Παλεύουν να την πάρουν πίσω από την Όλγα. Τελικά, η Μαρία παίρνει μια απόφαση, που είναι η μόνη της επιλογή για να ξαναπάρει πίσω το παιδί της.

Την ίδια στιγμή, η Αγάθη ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν με την ελπίδα πως ο Σταύρος θα έρθει επιτέλους, ενώ ο Μανώλης νιώθει τη Ρηνιώ πλέον πολύ κοντά του και αυτό τον φοβίζει. Ο Ανδρέας καλείται να αποφασίσει αν θα συγκαλύψει ή όχι έναν φόνο…

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 7: «Κάπου μακριά, όσο πιο μακριά»

Ο Ανδρέας, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί, βρίσκεται να είναι μέλος μιας συμμορίας της φυλακής, με επικεφαλής τον «ιερέα» Χρόνη. Ο Ανδρέας τον βλέπει σαν πατέρα και εθελοτυφλεί μπροστά στον αληθινό του χαρακτήρα.

Παράλληλα, ο Μανώλης αναλαμβάνει να σώσει τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα από τα «δίχτυα» της Φανής, μα εκείνη και ο Μάκης δεν θα τις αφήσουν ήσυχες τόσο εύκολα. Η Μαρία και ο Νίκος έρχονται για πρώτη φορά σε ρήξη, καθώς ο Νίκος έχει πλέον μάθει για τις κρυφές επισκέψεις της Μαρίας στον Αντρέα.